Flow Magazine 01/2015

Flow Magazine 01/2015Deze keer vond ik het op de een of andere manier lang duren voordat de nieuwe Flow uit kwam en opeens lag ie dan in de winkel met zelfs een extra Flow Weekly. Helemaal blij dus. De volgende dag heb ik de Flow dan helemaal uitgelezen, even tijd voor mezelf dus. Er stond ook weer genoeg in.

In deze Flow

Zo te zien heeft deze Flow geen thema meer. Wel uiteraard een openingsverhaal over een ode aan het nadoen. Authentiek, origineel en vernieuwend zijn dat zijn de steekwoorden van tegenwoordig, maar wat is er mis met wat nadoen? In Feel Connected een interview met Keri Smith over haar verleden, heden en toekomst en een interessant stuk van Irene Ras zij bezoekt na 25 jaar het voormalig Oostblok, haar vriendin van toen op zoekt en merkt dat een stad enorm kan veranderen in 25 jaar. In Live Mindfully een boekenlijstje om zo de lente al lezend door te komen en doe je een beetje botanische kennis op. Mooi zijn de Russische huiskamerfoto’s in Spoil Yourself en lekker de quiches van Donna Hay. In Simplify Your Life lees je hoe het is om je huis te verhuren zodat anderen er hun vakantie kunnen vieren en lukt het je ook om met slechts 100 spullen te leven?

De Extra’s in deze Flow

De extra’s in deze Flow zijn een poster waarop je je levenslijn kan plakken, maar liefst 20 postertjes van Flow illustratoren en een Flow Weekly die gaat over lijstjes maken.

(19 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Verleden
  • 2017-11-13 No articles on this date.