Armbandje van Chic le Freak

Armbandje van Chic le Freak
Soms moet je jezelf een cadeautje geven. Vorige week heb ik dat maar gedaan. Op Facebook zag ik bij ’t Gadehuis leuke leren armbandjes met een hart. Het bleken armbandjes te zijn van Chic le Freak. Kortom ik ben langs ’t Gadehuis gegaan en na het passen van een paar armbandjes heb ik voor het armbandje gekozen wat op de foto staat.

Het armbandje is een suède band met een keramiek hart. Het armbandje wikkel je om je pols en knoop je vast. Naast de brede bandjes heb je ook dunne bandjes, maar die leken mij moeilijker om vast te knopen en de brede bandjes vond ik bij mij stoerder (die dunne polsjes ook van mij). Het suède bandje van mijn armband heeft een gladde en een ruwe kant. De gladde kant is net wat lichter dan de ruwe kant. Het keramiek hartje heeft een soort donkere, koperachtige uitstraling.

Het armbandje van Chic le Freak is Nederlands fabrikaat en kost 19,95. Overigens heeft Chic le Freak ook leuke kettingen met vogels en vissen. Ook heel verleidelijk om mijzelf cadeau te doen!

(14 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Verleden
  • 2017-12-13 No articles on this date.