Karvan Cévitam Event met Victor Mids Veenendaal West
Een verlaten station, dat is op werkdagen voor mij wel anders, maar goed vandaag hoefde ik pas de trein van 10:20 te nemen en had heerlijk een vierzit-stukje voor mij alleen. Ik hoefde pas zo laat de trein te nemen omdat ik vandaag een event had, om precies te zijn het Karvan Cévitam Event met Victor Mids. Hem wilde ik wel eens live meemaken, ik had al zoveel van hem gehoord en nu had ik de kans.

Karvan Cévitam Event met Victor Mids metro puzzels
Nu moest ik de puzzels in de Metro alleen maken, normaal doe ik dat samen met Marjon, maar ja die had natuurlijk gewoon de normale trein in de ochtend. De puzzels had ik natuurlijk af, makkie! Weer 2x een reis naar een vakantiepark gewonnen!

Karvan Cévitam Event met Victor Mids trein naar Amsterdam komt er al aan in Utrecht CS
Bij het overstappen in Utrecht kwam de trein gelijk al aanrijden. Hop er in en een plekje scoren in de trein richting Amsterdam.

Karvan Cévitam Event met Victor Mids
Bij Amsterdam Amstel moest ik dus uitstappen. De locatie was vanaf daar op loopafstand.

Karvan Cévitam Event met Victor Mids De Bus
Gaaf, in deze oldtimerbus gaan we zo naar de lunchlocatie!

Karvan Cévitam Event met Victor Mids East 57
Bij East57 was het verzamelen. Vroeger, heel vroeger, kwam ik hier wel langs op weg naar mijn stageplek op de Middenweg (lopend vanaf Amsterdam Amstel), alleen toen zat dit er nog niet.

Karvan Cévitam Event met Victor Mids spekkoek
Zie ik daar spekkoek liggen? Dat moet ik dus even proberen.

Karvan Cévitam Event met Victor Mids fruit
Zou dit iets te maken hebben met het nieuwe product wat Karvan Cévitam straks gaat onthullen?

Karvan Cévitam Event met Victor Mids cameraploeg
De foto hierboven is wel wat slecht, maar de hele bustour is dus ook gefilmd. Wordt gebruikt voor de site van Karvan Cévitam.

Karvan Cévitam Event met Victor Mids
Jawel, mijn groepje mocht bij Victor Mids komen. Femmigje (van Flair) mocht als eerste en ja ook al zie je het voor je ogen gebeuren toch registreren je hersenen het allemaal niet zo snel. Ik kwam zelf ook nog aan de beurt met een kaart die hij onder andere uit de iPhone toverde en hij deed de truc met de sinaasappel (ik snap hem wel die laatste truc, alleen hoe doet ie het zo snel).

Karvan Cévitam Event met Victor Mids de bus
De bus moest er gewoon nog een keer op, die pijlen als knipperlicht bijvoorbeeld. De oldtimer bus is trouwens te huur bij P. Verbeek.

Karvan Cévitam Event met Victor Mids t IJ
Aangekomen bij de lunchlocatie, heerlijk aan ’t IJ aan de noordelijke kant.

Karvan Cévitam Event met Victor Mids souvenir
Mijn souvenir van Victor Mids, de harten vijf kaart met mijn naam er op. Snap ik die truc al, een klein beetje begint het te dagen… maar nog lang niet helemaal.

Karvan Cévitam Event met Victor Mids emmertje
Dit emmertje mochten we dus niet optillen, hieronder stond het nieuwe product van Karvan Cévitam.

Karvan Cévitam Event met Victor Mids Victor Mids presentatie
Hier begon Victor Mids met zijn presentatie. Eerst moesten we wat met onze armen doen en iedereen kwam onhandig in de knoop te zitten. Daarna werd het product onthuld op de manier die alleen Victor Mids kan.

Karvan Cévitam Event met Victor Mids
Dit product werd dus gepresenteerd: Karvan Cévitam GO. Een mini-flesje super geconcentreerde siroop om mee te nemen onderweg.

Karvan Cévitam Event met Victor Mids
Eén knijpje en je hebt genoeg voor een heel flesje water. Zo klein flesje Karvan Cévitam GO is goed voor 30 flesjes water. Er zijn overigens vijf verschillende smaken: aardbei, bosvruchten, cactus & limoen, citroen en icetea. Binnenkort komen er ook promoties op stations en dergelijke. Ziet er wel leuk uit he hoe het siroop in het flesje water zich vermengd.

Karvan Cévitam Event met Victor Mids PLLek
De lunchlocatie was dus bij Pllek.

Karvan Cévitam Event met Victor Mids bloemkoolsoep
Daar was er onder andere een bloemkoolsoepje

Karvan Cévitam Event met Victor Mids kalfsfricandeau aubergine
en zuurdesembrood met gegrilde aubergine en kalfsfricandeau.

Karvan Cévitam Event met Victor Mids Amstelstation
Wachten op Amsterdam Amstel op de trein richting Utrecht.

Karvan Cévitam Event met Victor Mids
Amsterdam Amstel station de andere kant uit bekeken.

Karvan Cévitam Event met Victor Mids
Ook een soort mindf*ck, ik zie gewoon Veenendaal Centrum staan, maar mij iPhone ziet of alleen het bovenste deel van Veenendaal Centrum of het onderste deel van Veenendaal Centrum… Raar….

0
(Visited 78 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *