Shopaholic naar de sterren – Sophie Kinsella

Shopaholic naar de sterren - Sophie KinsellaDe eerste Shopaholic boeken heb ik verslonden, dus nu er de opvolger Shopaholic naar de Sterren is wilde ik dat boek wel lezen. Hoe gaat het nu met Becky Brandon en shopt ze nog steeds zoveel?

Op de achterflap van Shopaholic naar de sterren

Becky Brandon (meisjesnaam Bloomwood) is samen met haar echtgenoot Luke en dochtertje Minnie in Hollywood aangekomen! Hier heeft ze haar hele leven op gewacht. Er is zóveel te zien en te doen. Natuurlijk moet Becky ervoor zorgen dat Minnie op de juiste A-lijst peuterschool terechtkomt. Daar is eeneh…helpende hand voor nodig. Met hart en ziel legt Becky zich toe op haar nieuwe carrière als styliste van de sterren. Nee, dat is géén excuus om te shoppen, zoals Luke denkt. Jammer genoeg is niemand echt onder de indruk van Beckys frisse stijl. Dan komt de doorbraak. Becky wordt ingehuurd voor een Hollywood-gala. Maar wie is die superdunne, superblonde heks aan de horizon? Nee, dat kan niet! Het is een oude bekende: Alicia Bitch Billington! Op de rode loper loopt iedereen rood aan als Shopaholic naar de sterren gaat!

Wat vind ik van het boek?

Zo enthousiast als ik het allereerste deel van Shopaholic was ben ik nu niet, in tegendeel ik moest me door Shopaholic naar de Sterren worstelen. Becky heeft zo veel sterallures nu ze het in haar hoofd gekregen heeft om stylist van de sterren te worden ze is gewoon een vervelend persoon geworden en dat is jammer als het beetje menselijkheid verdwijnt in de race naar de rode loper waarbij niemand ontzien wordt. Op het eind probeert ze het wel goed te maken met haar echte vrienden, maar pas als ze zelf inziet dat haar ideeën helemaal kant nog wal raken. Helaas is het dan voor de lezer al te laat om de hoofdpersoon Becky nog aardig te vinden.

Titel: Shopaholic naar de sterren
Auteur: Sophie Kinsella
Uitgever: The House of Books
Verschijningsjaar: 2014
ISBN: 9789044344790
Genre: Chicklit
Winkelprijs: 19,95
Klik op de cover van het boek om het te bestellen bij Bol.com!

(7 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Verleden
  • 2017-12-10 No articles on this date.