Leuke kapper: Citylook in Veenendaal

Citylook in Veenendaal gevel
Ken je dat, je bent verhuisd en bent op zoek naar een goede kapper? Ik wel. Inmiddels woon ik al weer jaren in Veenendaal, maar had tot voor kort de allerbeste kapper nog niet gevonden. Ga ik dan naar die kapper op loopafstand bij mij, maar die knipt zo tuttig of maak ik dan toch een afspraak bij mijn oude kapper in Doorn?

Een afspraak maken in Doorn was één keer leuk, maar het was erg haasten om daar op tijd te komen. Zo’n beetje alles zat tegen en ik ben al helemaal niet de persoon om te laat binnen te vallen. Kortom een rondje googlen naar nog meer kappers in Veenendaal, ik kende er al genoeg, maar er zijn er echt veel in Veenendaal. Ik kwam terecht bij Citylook, online maakte ik een afspraak en eindelijk had ik dat hippe kapsel, gewoon niet tuttig maar passend bij mij.

Citylook in Veenendaal producten reuzel voor man
Citylook is geen prijsvechter zoals andere kappers van een grote keten, maar een persoonlijk zaakje waar je naast alle kapsalonbehandelingen ook terecht kan voor een schoonheidsbehandeling. Wachten doe je met een kopje koffie, een tijdschrift en gratis wifi.

O ja, ik weet best wel dat je een foto van mijn kapsel wil zien, maar ik en op de foto? Dat doen we maar niet.

Citylook
Patrimoniumlaan 71
3904 AB Veenendaal
Tel: 0318-510707

foto’s van FB-pagina Citylook

(76 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Verleden
  • 2017-12-10 No articles on this date.