Zo Leuk: Swan Lake Theekopje van Cupkes!

Theekopje en schotel Swan collectie cupkes
Kopjes en mokken, als ze in een winkeltje of in een webshop te vinden zijn moet ik sowieso altijd even kijken. Mooie vormen, kleur dat trekt me wel. Dit kopje van Cupkes is ook zo’n theekopje wat je oog trekt, net even anders dan de rest: kleurrijk, mooie vorm en een echt meisjesservies. Dat laatste is ook niet zo gek want het servies is ook geïnspireerd op ballet.

Theekopje cups close up

Swan Lake Servies van Cupkes

Het Swan Lake servies met onder andere dit theekopje is ontworpen door de eigenaresse van de webshop Cupkes.nl, Marijke Mol. Het bestaat uit een theepot, een theekopje (en schotel), twee mokjes en een bordje. Het servies is, zoals ik al eerder schreef, geïnspireerd op het ballet, het Zwanenmeer om preciezer te zijn. Zwanen, tutu’s, spitzen en een balletdanseres zie je dan ook terug op de verschillende onderdelen van het servies. Het servies is vervaardigd op hoogwaardig porselein en wordt gemaakt bij Royal Raja.

complete servies Swan Lake Cupkes

Prijzen?

De prijzen variëren van 9,50 voor een mokje tot 37,50 voor de theepot. Je kan ook sets kopen van bijvoorbeeld 2 theekopjes en de theepot of tot een compleet servies voor vier personen met de theepot, 4 theekopjes, 2 mokjes ‘balletbenen’, 2 mokjes ‘schoenen’ en 4 bordjes.

Cupkes stempel

En wat vind ik?

Zelf ben ik best een zeurpiet over het perfecte kopje voor de thee. Jaren terug heb ik in Londen het perfecte kop (lees hele grote mok) gevonden, die perfect in mijn hand lag. Alleen is deze in duizend stukjes kapot gevallen. Het zoeken naar een leuk kopje was dan ook begonnen. Eisen: inhoud hoeft niet zo enorm meer te zijn, moet niet te zwaar zijn, fijn in de hand liggen (je hand moet fijn het kopje kunnen vasthouden) en natuurlijk doet het design van een kopje ook wel wat. Het Swan Lake kopje van Cupkes behoort tot één van mijn favorieten. Niet te zwaar, niet echt heel veel inhoud (precies genoeg voor een kopje thee) en ik kan mijn hand fijn om het kopje houden. Daarnaast houd ik wel van meisjesachtig servies dus kortom dit kopje komt wel vaak bij mij op tafel te staan!

Over Cupkes

Naast dit zelfontworpen servies verkoopt Marijke in haar webshop ook een gevarieerd assortiment aan biologische thee, zoals bijvoorbeeld een munt-framboos thee, allerlei leuke thee-accessoires en nog meer serviesgoed voor de theedrinker. Marijke verkoopt artikelen in haar webshop die je niet zo snel in de winkels ziet liggen, leuke exclusieve cadeautjes voor een ander (en natuurlijk ook voor jezelf!)

(62 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Verleden
  • 2017-10-21 No articles on this date.