Lekker kleurrijk op de bank!

Kersten Plaid
Terwijl de Intratuin medewerkster de kunstbloemen aan het schikken was hebben we nog wat rond gelopen in de Intratuin. Door de ‘Aan de dis’ afdeling en door de afdeling met allerlei dingen voor in huis. Daar zag ik opeens in een ooghoek een plaid liggen… Dat zocht ik! Een plaid met kleurtjes.

Kersten Plaid close up
Al eerder had ik bij de Wehkamp een leuke plaid gezien met veel felle kleurtjes. Alleen toen bijna dezelfde plaid ook nog eens veel goedkoper bij de Action te koop was (en bij ons net die ene kleur uitverkocht was) had ik zoiets van nee dat wordt hem dus niet.

Daarom was ik blij dat ik deze plaid van Kerstens zag bij Intratuin. Kleurtjes en volgens mij een plaid die je niet zomaar ergens ziet. Deze plaid is van een soort jutestof gemaakt met daardoor allerlei gekleurd draad geweven in een soort blokjespatroon. Een heel vrolijk plaid dus!

(320 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Verleden
  • 2017-10-21 No articles on this date.