Kunstbloemen van Intratuin

Intratuin kunstbloemen
Ik wilde al een hele tijd iets op de eettafel wat in het oog sprong. Elke week een verse bos bloemen is dan natuurlijk leuk, maar dat vergeet ik gewoon te kopen. Nu kon ik met kerst als kerstpakket kiezen voor een bon van de Intratuin. Ha, dan wil ik een mooi kunstbloemenstuk. Zo gezegd zo gedaan op naar de Intratuin in Barneveld. Ik weet namelijk dat ze daar een grote afdeling met kunstbloemen hebben.

Intratuin Kunstbloemen close upNa veel getwijfel over de stukken die al kant-en-klaar zijn we toch zelf bloemen, groen en een pot gaan zoeken, zou het me dan zelf lukken om een stuk maken? Nee, daar ben ik niet zo handig en creatief mee. Bij de balie kon ik alles in leveren en voor slechts 1 euro extra maakte de Intratuin medewerkster dit stuk ervan. Mooi stuk hè?

In ieder geval is de cadeaukaart zo mooi besteed en heb ik geen lege plek op de eettafel!

(179 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Verleden
  • 2017-09-25 No articles on this date.