Iedereen Beroemd

Iedereen Beroemd
Dit is één van de programma’s die ik echt leuk vind, of eigenlijk meer gezegd grappig vind: Iedereen Beroemd van de Belgische zender Eén. Het is eigenlijk een heel gewoon programma, met allerlei dagelijkse dingen die in Vlaanderen afspelen. Iedereen Beroemd is de opvolger van Man Bijt Hond en is al sinds augustus 2012 te zien.

Grappig is de Tanktest, waar iemand die komt tanken bij een bepaald tankstation en daar een aantal vragen moet beantwoorden om zo een volle tank ter waarde van 75 euro kan winnen, eerder was dit een aantal vragen in de trein tussen twee reizigers en diegene die verloor moest uitstappen op het volgende station en de winnaar kreeg een geldbedrag en mocht natuurlijk verder reizen. Verder zie je nu ook de deur tot deur met allerlei ontmoetingen in een bepaald dorp of stad, ook zie je een ontmoetingen tussen twee mensen die elkaar niet kennen in de tent en met een aantal vragen de ander leren kennen en wie weet kom je misschien ooit als je niets vermoedend in Vlaanderen bent de coach tegen uit onderstaande video.

Iedereen Beroemd is rond 19:40 te zien op Eén.

(35 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Verleden
  • 2017-10-19 No articles on this date.