Bella Ballou Sjaals

Bella Ballou Sjaals
De linker sjaal heb ik inmiddels al weer een tijdje. Voor mijn verjaardag, afgelopen oktober, kreeg ik onder andere geld om zelf wat te kopen. Bij de Bijenkorf kocht ik daar deze leuke sjaal voor van Bella Ballou. Ik kende dat hele merk nog niet, dus ik ben even op zoek gegaan. De rechter sjaal heb ik niet veel later gekocht, ik ben gewoon gek op sjaals hoor!

Over Bella Ballou

Bella Ballou is een Deens merk wat opgericht is in 2008 door Charlotten Atzen en Tina Steenhoft. Zij maken verschillende soorten sjaals: zijden, kasjmier, wol, katoen, modal en viscose sjaals met kleurrijke, krachtige prints. Bella Ballou combineert oude tradities en klassiek vakmanschap met moderne ontwerpen en grafische motieven. De sjaals zijn individueel afgedrukt en de randen van de zijden sjaals zijn met de hand gestikt volgens oude tradities. De sjaals worden geleverd in een doosje (al moet je daar bij de Bijenkorf er soms zelf om vragen). Van Bella Ballou heb je overigens lange sjaals en vierkante sjaals.

Dragen

Het is wel een beetje lastig om de sjaals te dragen. De linker sjaal combineert het best om een zwart vestje of jurkje. Op grijs zou ook kunnen, maar het is een net niet grijs kleur, meer richting taupe. De rechter is wat makkelijker, kan zowel op zwart en zalmkleurige truitjes, op wit wordt ook weer lastig omdat het een beetje offwhite is. Waarom heb ik ze dan gekozen, ik vond ze zo mooi, qua materiaal en qua print. Gelukkig heb ik genoeg zwarte vestjes, dus het dragen van deze sjaals gaat zeker wel lukken!

(51 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Verleden
  • 2017-10-22 No articles on this date.