Warmies Knuffel: Die Maus

warmies die mausDeze kon ik onlangs niet laten liggen op de Kerstmarkt van Oberhausen, een knuffel van Die Maus van Die Sendung mit der Maus. Vroeger keek ik er als kind vaak naar. Dit was zelfs een speciale knuffel, een knuffel die je in de magnetron doet en zodoende warmte afgeeft. Nou met die koude dagen voor de deur is dat voor mij als koukleum wel erg fijn!

Warmies

Warmies zijn dus knuffeldieren met een kruidige, lavendel korrelvulling. Je doet het 90 seconden in de magnetron en 1 1/2 uur lang kan je van de warmte genieten. Leuk voor kinderen (maar ook gewoon voor jezelf). De Warmies zijn bedacht door Greenlife Value. Naast de knuffels maakt Warmies ook warmte-pantoffels en warmtekussen voor medisch gebruik. Deze Warmies, Die Maus, is een limited edition en al google-end kon ik het nog maar in één webwinkel ontdekken. Als je echt deze wilt hebben moet je toch kijken of er op een Duitse kerstmarkt ook een kraampje is vol met allerlei Warmies!

(109 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Verleden
  • 2017-12-13 No articles on this date.