Mijn Geheime Tuin Kleur en Zoekboek

Je ziet ze tegenwoordig overal liggen, kleurboeken voor volwassen. Al een paar jaar terug had ik kleuren ontdekt, maar toen waren er slechts een aantal mandala kleurboeken. Ook mooi, maar niet echt helemaal iets voor mij. Nu toch maar weer gaan bladeren door de kleurboeken voor volwassenen en ja deze wilde ik wel. Waarom? Mooie tekeningen, natuur dingen, dus geen patroontjes. Kortom gewoon heel erg leuk!

Over Mijn Geheime Tuin

Mijn geheime tuin is zoals ik al in de titel aangaf naast een kleurboek ook een zoekboek. Je kan zoeken naar allerlei verstopte dieren zoals vlinders, rupsen, vogels en noem maar op. Er zijn gewone kleurplaten van magische tuinen, maar ook natuurpatronen die je zelf af kan maken, er zijn lege plekken die je zelf verder kan opvullen en er zijn doolhoven … Als je even googlet op Mijn Geheime Tuin kleurboek vind je al veel voorbeelden van al die ijverige creatievelingen.

Wat vind ik er van?

Mijn Geheime Tuin is echt een kleurboek voor volwassenen. De tekeningen zijn heel fijn. Het papier is wel wat dunner, dus het is niet aan te raden om met stiften te kleuren. Dat doe ik gelukkig niet, ik heb met stiften altijd ruzie omdat er dan meer stift op mijn handen zit dan op de tekening (althans vroeger dan). In ieder geval geeft het mij even wat rust, even geen tablet in mijn hand of tv aan. Gewoon ouderwets even uren kleuren!

Titel: Mijn Geheime Tuin
Auteur: Johanna Basford
Uitgever: THOTH
Verschijningsjaar: 2013
ISBN: 9789068686296
Winkelprijs: 10,90
Klik op de cover van het boek om het te bestellen bij Bol.com!

(17 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Verleden
  • 2017-10-22 No articles on this date.