Bos & Heij in Arnhem

Gevel Bos & Heij
Het is ook wel eens goed om eens niet met de stroom shoppende mensen mee te lopen en langs al die grote ketens te lopen. Pas geleden liepen we ook eens een keer niet mee met de menigte en kwamen we langs dit leuke winkeltje: Bos en Heij. Britt kende dit winkeltje al en wilde er dan ook graag weer eens neuzen. Ik zeg geen nee, ik kwam ogen te kort… en ben niet met lege handen naar huis gegaan. Ik nam een hip vintage gleufhoedje mee en heb het direct opgezet al shoppende door Arnhem.

bos & heij winkel

Over Bos & Heij

Bos & Heij is een cadeauwinkel met vintage en nieuwe producten. Nieuwe producten van zoveel mogelijk kleine ontwerpers die nog niet overal te koop zijn. Je koopt dus echt iets unieks! Bos & Heij zit midden in de Arnhemse binnenstad, om preciezer te zijn in het Stegenkwartier, in een voormalige autogarage (wat je helemaal niet meer merkt).

bos & heij site november 2014

Lekker vol

Het winkeltje staat boordevol leuke dingen en je komt ogen te kort zoals ik al eerder al schreef. Voorzichtig snuffelend vind je steeds weer nieuwe dingen. Heerlijk! Ik zou er veel vaker langs willen gaan om ideetjes op te doen en voor die leuke bijzondere cadeautjes en kleurige woonaccessoires en bijzondere vintage voorwerpen en kleding. Kortom loop eens een keertje niet langs al die grote ketens maar duik ook die kleine straatjes in die Arnhem rijk is.

bos & heij winkel

Bos & Heij
Kerkstraat 36
6811 DM Arnhem
Tel: 026-7370157

Bron foto’s: Facebook Bos & Heij en Flickr Bos & Heij

(34 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Verleden
  • 2017-12-12 No articles on this date.