Bijenkorf Hoedje

Bijenkorf hoedje
November, het begint nu echt koud te worden … Nu heb ik wel een muts, maar ik wilde toch iets stijlvollers. Mijn Touring hoedje was niet voldoende, ik kreeg er behoorlijk koude oren van tijdens het fietsen en door de rand in combinatie met de wind moet je natuurlijk ook oppassen dat zo’n hoed niet afwaait. Tijd voor een tweede hoedje. Het werd een bolhoedje, een beetje een jaren 20 model.
Bijenkorf hoedjeIk kocht het hoedje bij de Bijenkorf in Utrecht. Het zou er zijn in royal blue (bijna KLM-blauw), grijs en zwart. Blauw had ik sowieso niet gekozen, maar de grijze wel alleen kon ik deze niet vinden. Het zwarte hoedje wel. Passen en jawel het valt een beetje over de oren, voelt goed en staat niet raar. Kortom ik kon de koude trotseren!

bijenkorf hoedjeHet model is volledig uitgevoerd in wol en is voorzien van een strik aan de rechterzijde. Het is een asymmetrisch model. Het hoedje is gemaakt in Italië. Wat opvalt is dat dit hoedje makkelijk opvouwbaar is. Kan voor mij wel handig zijn, want als ik zoiets niet in mijn tas zou stoppen dan bleef het hangen aan de kapstok of liggen in de trein. Het hoedje kost 39,95

(13 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

2 gedachten over “Bijenkorf Hoedje

  • donderdag, 1 januari 2015 om 8:16
   Permalink

   Eerlijk gezegd durf ik dat niet zo goed, met mijn hoofd op het blog te staan…

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Verleden
 • 2017-10-22 No articles on this date.