HN&I Wandelschoenen by ANWB

Wandelschoenen ANWB
Wandelschoenen, moet je daar niet oud voor zijn? Nee, echt niet… Sowieso wandelen is toch niet alleen voor ouderen bedoeld. Door te wandelen zie je meer van de natuur en kom je misschien wat meer tot rust dan dat je met mountainbikes door de natuur sjeest. Inmiddels heb ik mijn allereerste paar wandelschoenen gekocht en waar kan je dat beter doen dan bij de ANWB?

Wandelschoen Alma

Het was even zoeken naar een goede wandelschoen met mijn kleine schoenmaat, 36. Uiteindelijk koos ik voor de HN&I Alma wandelschoen. Een laag model, lichtgewicht en duurzaam. De Alma is een trekking- of bergwandelschoen en krijgt daardoor categorie A toegekend. Het is geschikt voor langere en meerdaagse wandelingen over paden. De buitenkant van de schoen is gemaakt van su├Ęde en heeft aan de binnenzijde textiel en een ademende mesh-voering. De zool is een lichte, flexibele Human Nature zool. De tussenzool is gemaakt van dempend materiaal en de binnenzool is een uitneembare inlegzool die al voorgevormd is.

Fijn!

Inmiddels heb ik de schoenen al een paar keer aangehad en ik verbaas me over het lichte gewicht van de schoen. Ze zien er robuust uit, maar toch licht, bijzonder. Ik hoefde zelf de schoenen niet in te lopen. De schoenen heb ik gekocht bij de ANWB winkel in Veenendaal. Daar werd ik goed geadviseerd en doordat ik lid ben van de ANWB kreeg ik een leuke korting! Reden te meer voor mijn vriend om ook een paar wandelschoenen aan te schaffen!

(254 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Verleden
  • 2017-12-12 No articles on this date.