Tuurrrlijk! – Jane Costello

Tuurrrlijk coverEens in de zoveel tijd moet ik gewoon even een makkelijk boek lezen, een chicklit dus. Tuurrrlijk! van Jane Costello is zo’n chicklit, eentje waarbij je gewoon weet dat het goed afloopt hoe vervelend die, stiekem erg leuke, man toch wel niet is. Uiteraard loopt dit boek ook goed af, met wel wat omwegen, maar toch.

Op de achterflap van Tuurrrlijk!

Wanneer Zoë op haar trouwdag in de steek wordt gelaten door haar grote liefde Jason, kan ze de medelijdende blikken van familie en vrienden niet langer verdragen. Zoë vlucht naar Amerika en komt terecht in Boston, waar ze als nanny gaat werken bij de knorrige maar ongehoord sexy alleenstaande vader Ryan. Met zijn twee schattige kindertjes Ruby en Samuel kan ze het al snel goed vinden. Met Ryan maakt ze knallende ruzie. Was hij maar minder aantrekkelijk. Gelukkig kan Zoë altijd terecht bij haar kleurrijke groepje nieuwe vriendinnen Trudy, Amber en Felicity, net als zij Engelse nannys. Maar kunnen die haar redden wanneer haar verleden plotseling hinderlijk op de stoep staat?

Wat vind ik van het boek?

Tuurrrlijk! is wel weer een afwisseling tussen de literaire thrillers en historische romans die ik de laatste tijd heb gelezen. Heerlijk om even niet na te denken bij een boek, want lees je over een zin heen, je weet gewoon dat het goed afloopt, een beetje net als een soapserie op televisie. Met wat omwegen komt het verhaal in ieder geval tot een goed einde!

Titel: Tuurrrlijk!
Auteur: Jane Costello
Uitgever: House of Books
Verschijningsjaar: 2011
ISBN: 9789044328226
Genre: Chicklit
Klik op de cover van het boek om het te bestellen bij Bol.com!

(4 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Verleden
  • 2017-12-12 No articles on this date.