Ruby Brown Rosie Pantoffels

Ruby Brown Pantoffels
Bij een nieuwe vloer horen nieuwe pantoffels toch? Al vaker had ik de pantoffels van Ruby Brown gezien en nu heb ik ze dan ook gekocht bij een klein winkeltje in Doorn: ’t Gadehuys. Ik koos de gehaakte pantoffels, de Ruby Brown Rosie.

Over Ruby Brown

Ruby Brown is een Nederlands merk wat in 2003 is opgericht door Martine de Grauw. Ruby Brown maakt handgemaakte slippers, hotsocks en accessoires met contrasterende texturen, verfijnde details en kleur! Ruby Brown bestaat naast Ruby Brown (voor vrouwen) ook uit Mr. Brown (voor mannen).

Ruby Brown Rosie

De Rosie is een pantoffel wat gebaseerd is op een klassieke ballerina. Het heeft bovenop een handgehaakte roos. Verder heeft de Rosie een fluweelzachte voering en een antislip zool. Mijn kleurcombinatie, Rosie Silver, is grijs met een roomkleurige roos en mauve blaadjes. De buitenkant van Rosie is gemaakt van 100% wol. De Rosie is verkrijgbaar in de maten S (36/37), M (38/39) en L (40/41).

Wat vind ik van de Ruby Brown Rosie?

Ze zien er zo schattig uit en het is inderdaad moeilijk om een keuze te maken uit de verschillende kleurtjes. Uiteindelijk koos ik dan voor de grijze kleur, lekker neutraal. Ik heb zelf een kleine voet, een kleine maat 36 en paste goed in deze pantoffel. Wat wel opvalt is dat de zool behoorlijk smal is, je voelt soms de randjes als je loopt, maar dat zal wel een kwestie zijn van langer op lopen. De zooltjes die er onder zitten zijn van een soort plastic, je kan er dus ook mee naar buiten lopen (maar dan om bijvoorbeeld iets uit de schuur te halen). In ieder geval ben ik er wel blij mee, nu met die donkere dagen, ’s avonds met een kopje thee, pantoffeltjes aan …

(100 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Verleden
  • 2017-12-18 No articles on this date.