Kneipp Douche Scrub Mint Eucalyptus

kneipp douche scrub mint eucalyptusKneipp producten met de mint-eucalyptus geur kende ik al wel. Al vaker wordt in onze badkamer de douchegel en douche foam gebruikt met deze geur van Kneipp. Ik was dus ook helemaal blij dat Kneipp deze geurlijn heeft uitgebreid met een douche scrub en ik deze mocht uitproberen van Kneipp. Zeker nu het najaar weer begonnen is en verkoudheid weer op de loer ligt. De eucalyptusolie werkt namelijk verlichtend op de luchtwegen.

Kneipp Douche Scrub Mint Eucalyptus

De douche scrubs van Kneipp zorgen voor een fris gevoel, intensiever verzorging en heeft een milde, natuurlijke scrub. Kortom een multitasker voor onder de douche. De voordelen van de Kneipp Douche Scrub Mint Eucalyptus zijn dan ook legio. Zo is het zacht voor de huid door de sheabutter, amandel- en jojobaolie. Zorgt de frisse muntolie voor een oppepper bij vermoeidheid en werkt de eucalyptusolie, zoals ik al eerder schreef, verlichtend op de luchtwegen. Zoals je gewend bent van Kneipp wordt er in deze douche scrub geen conserveringsmiddelen, kleurstoffen en minerale oliƫn gebruikt. De geurlijn mint-eucalyptus is na lavendel en amandelbloesem de meest favoriete geurlijn van Kneipp (voor mij, en ook mijn vriend, staat mint-eucalyptus op 1 hoor).

kneipp douche scrub mint eucalyptus

Wat vind ik van deze douche scrub

Ik ben natuurlijk blij dat de mint-eucalyptus lijn nu ook uitgebreid is met de douche scrub. Het is een mooie aanvulling! Het gebruik van de Kneipp Douche Scrub Mint Eucalyptus is makkelijk. Je masseert het tijdens het douchen met ronddraaiende bewegingen over de vochtige huid. Daarna spoel je het af met warm water. De scrub heeft weg van een gel, met schurende deeltjes er in. Na het douchen merk je zeker het verzachtende effect van de scrubdeeltjes. Tijdens het testen was ik wat benauwd door een vervelende verkoudheid, ik merkte dus echt wel wat verlichting op de luchtwegen, iets wat ik anders niet zo snel zou merken. Kortom de scrub met de mint-eucalyptus geur is een aanrader (en de rest uit de lijn ook!)

De Kneipp Douche Scrub heeft een adviesprijs van 7,99. Inhoud is 200 ml.

(10 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Verleden
  • 2017-10-22 No articles on this date.