Bloemen in Huis – Holly Becker & Leslie Shewring

Bloemen in Huis - Holly Becker & Leslie ShewringIk vind het zo knap wat bloemisten kunnen doen met bloemen. Combinaties maken, kleur maken! Maar ook met maar een paar bloemen in verschillende vaasjes bij elkaar kan je echt veel kleur brengen in je huis. Dat bewijzen Holly becker en Leslie Shewring wel met hun creaties in het boek Bloemen in Huis. Een boek vol kleur en creativiteit.

Over: Bloemen in Huis

Bloemen in Huis is een boek vol creatieve ideeën om de natuur in huis te halen. Het boek begint na de inleiding met wat er in de kast staat bij Holly & Leslie, welke bloemen- en kruiden je kan gebruiken, welke vaas geschikt is en hoe je een miniboeketje, medium boeket en een groot uitbundig boeket kan maken.

Bloemen in Huis

Thema’s

Na al het voorbereidende werk is het boek ingedeeld in verschillende thema’s: Natuurlijk, een dag in de natuur met de kleuren wit, geel en paars, Pastel & Neonkleuren, vrouwelijke pasteltinten met felle neonaccenten voor de nodige pit, Markt, bloemenprints en een kleurrijk pallet met een nostalgische touch, Vrolijke Felle Kleuren, vrolijk en modern met retro-elementen in primaire kleuren, Strand, verken het strand met wit, zeegrasgroen, zonnig geel en crème, Neutraal met een Accent, strak design van de moderne stad in beige met paarse accenten, Meidenglamour, fris en vrolijk met glamour en een beetje goud en Zwart & Wit, helder wit en zwart met natuurlijk groen.

Bloemen in Huis

Wat vind ik van het boek?

Mijn eerste gedachten bij het boek waren: kleur, vrolijk, creatief. Positieve gedachten dus, ik houd namelijk wel van een beetje kleur in huis. Alleen haal ik veel te weinig zelf kleur in huis, op de een of andere manier gun ik mezelf dat bosje bloemen niet wat eigenlijk toch wel heel erg leuk staat in de woonkamer. Misschien komt daar nu wel verandering in, zelf wat losse bloemen kopen en zelf aan de gang gaan met allerlei ideeën. Bloemen in verschillende vaasjes gegroepeerd bij elkaar of meer als boeket. Ideeën genoeg nu ik dit boek heb gelezen en vooral heb bekeken! Bloemen in Huis is een boek waarmee je met simpele, creatieve ideeën en verse bloemen kleur in je huis kan halen.

Bloemen in Huis

Wie zijn Holly Becker en Leslie Shewring?

Holly Becker is geboren in de Verenigde Staten en woont nu in Duitsland. Zij is journaliste, styliste en dé blogger achter het designboog Decor8. Leslie Shewring is Canadese en is freelance styliste en fotografe. Ook Leslie heeft een blog: A Creative Mint.

Titel: Bloemen in Huis
Auteur: Holly Becker & Leslie Shewring
Uitgever: Becht
Verschijningsjaar: 2014
ISBN: 9789023014362
Winkelprijs: 18,95
Klik op de cover van het boek om het te bestellen bij Bol.com!

(54 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Verleden
  • 2017-10-22 No articles on this date.