Nivea Onder de Douche Bodymilk

Nivea Onder de Douche Bodymilk CacaoHaast, haast en nog eens haast … Ken je dat? Ik ’s ochtends wel. Even snel onder de douche, wat make-up dingen, ontbijten en dan alweer op weg richting het station. Tijd om me ’s ochtends in te smeren met bodymilk of bodylotion heb ik gewoon niet, maar nu toch wel met de nieuwe Nivea onder de douche bodymilk die ik mocht proberen van Drogistplein.

Over Nivea Onder de Douche Bodymilk

Bodymilk gebruik je om je huid te hydrateren en dat is soms nodig, mijn benen voelen soms aan als schuurpapier. Met Nivea onder de douche bodymilk heb je een bodymilk die je huid dus op een nieuwe manier hydrateert. Je doucht jezelf eerst gewoon met douchegel, je spoelt je af, je brengt de lotion aan en na een paar seconde spoel je de lotion weer af en droog je jezelf af (natuurlijk). Heel simpel dus en misschien een minuut meer werk als je echt in sneltreinvaart ’s ochtends kan douchen. Zelf heb ik de Cacao bodymilk uitgeprobeerd, maar er zijn nog veel meer geuren: de gewone, vertrouwde Nivea geur en de honey & milk.

Wat vind ik er van?

Zoals ik al had verteld heb ik de Nivea onder de douche bodymilk cacao uitgeprobeerd. Deze bodymilk heeft een basis van cacaoboter, wat de huid verzacht en een jeukende, droge huid voorkomt. Het ruikt naar cacao, citrus, jasmijn en vanille. Ik heb ’s ochtends een beetje het idee dat ik in een snoepwinkel sta! Het gebruik is inderdaad simpel. Douchen, spoelen, smeren spoelen, afdrogen meer is het niet. De bodymilk voelt zacht aan en heeft een subtiele geur die je tijdens het douchen wel goed ruikt. Het smeren voelt als iets olie-achtigs aan, alsof er een klein laagje op je huid komt te liggen. Dat heeft waarschijnlijk te maken met de combinatie van de bodymilk en het water op je huid. De Nivea onder de douche bodymilk heb ik nu ruim een week elke dag gebruikt en je merkt wel dat het trekkerige na het douchen nauwelijks voorkomt en mijn huid voelt zacht aan! Kortom fijn voor haastige mensen!

Waar te koop?

De Nivea onder de douche cacao is te koop bij Drogistplein en is daar maar liefst 17% goedkoper. Een fles van 250 ml kost 4,95 in plaats van 5,99!

(11 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Verleden
  • 2017-12-13 No articles on this date.