Testen: Neutral Face Care

Neutral Face Care
Gezichtsverzorging, op mijn leeftijd (41) noodzakelijk, alleen het is zo lastig om een goed product te vinden. Als ik er ook maar iets op smeer dan kan mijn huid al vervelend reageren met bultjes of rode vlekjes en dat wil je natuurlijk niet in je gezicht. Daarom ben ik blij dat Neutral met de Neutral Face Care lijn komt. Een lijn die bestaat uit een Skin Tonic, Face Wash, Face Cream en Make-up Remover Wipes. Neutral kende ik al wel van zeep en wasmiddel, maar dit was nieuw voor mij. Kortom tijd om uit te proberen!

Neutral Face Care

Zoals ik al vertelde bestaat de Neutral Face Care lijn uit vier producten: Skin Tonic, Face Wash, Face Cream en Make-up Remover Wipes. Zoals bekend van Neutral zijn de producten vrij van parfum. De Skin Tonic is is vrij van parfum, kleurstof, alcohol en parabenen. Bevat allantoïne (komt voor in tarwekiemen en smeerwortel) en vitamine B. Het vermindert huidirritatie. Slim vind ik de verdeler van de Skin Tonic, dit had ik nog niet eerder gezien. De Face Wash is vrij van parfum, kleurstof en parabenen. Het bevat wel glycerine en vitamine E. Face Wash zorgt er bijvoorbeeld voor dat de crème of lotion makkelijker intrekt. De Face Cream is net als de face wash vrij van parfum, kleurstof en parabenen en bevat ook glycerine en vitamine E. Het vierde product zijn de Make-up Remover Wipes, reinigingsdoekjes dus. Deze doekjes zijn speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid en zijn vrij van parfum, kleurstof en parabenen.

Neutral Face Care

Wat vind ik er van?

Ik heb de Neutral Face Care producten nu al zeker een maand kunnen testen. De Skin Tonic en Face Cream gebruik ik dagelijks. Op werkdagen moet ik me ’s ochtends echt haasten om de trein te halen, dus dan heb ik geen tijd voor een uitgebreide gezichtsverzorging. In het weekend komt alles uit de kast en is de badkamer eventjes voor mij. Wat me zelf is op gevallen is dat ik sowieso geen irritatie had van de producten, geen rode vlekken of bultjes. Ik had het idee dat mijn huid wat rustiger werd. Super fijn dus! Oké, er zit misschien geen geur aan, maar dat mis je niet, belangrijker vind ik een goede gezichtsverzorging dan een spannende geur die samengesteld is uit verschillende chemische bestanddelen waar ik dan weer niet tegen kan. De Face Cream is een wat dikkere crème, maar smeert goed en trekt ook goed in. Het heeft geen vettige indruk. De Face Wash en Make-up Remover Wipes geven de indruk dat je huid goed schoon is. De Face Wash schuimt bijvoorbeeld echt enorm. In ieder geval als ik iets uit de Neutral Face Care lijn zou kopen zou dat zeker de Skin Tonic en Face Cream zijn. Hier ben ik echt blij mee.

Neutral Face Care

Wat kost dat dan?

De Neutral Skin Tonic kost 8,99 en heeft een inhoud van 150 ml. De Neutral Face Wash met een inhoud van 150 ml kost 9,99, de Neutral Face Cream, 50 ml, kost 11,99 en de Neutral Make-Up Remover Wipes kosten 5,99 voor 25 doekjes. De Neutral Face Care producten zijn fijne producten met een normale prijs!

(13 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Verleden
  • 2017-10-22 No articles on this date.