Blijmaker: HEMA Oplaadkabel

Blijmaker Hema oplaadkabel
Soms kom je dingen tegen op de social media waarbij je denkt van ja dat wil ik ook hebben. Zo kwam ik deze HEMA oplaadkabels tegen op Instagram en ben ik gelijk op zoek gegaan naar deze extra lange oplaadkabels.

Waarom een HEMA oplaadkabel?

Mijn kabel is gewoon het standaard iPhone kabeltje, dus kort, en tijdens het opladen wil ik wel gebruik maken van mijn iPad zonder dat ik in rare bochten hoef te zitten en met extra stopcontactdozen hoef te moeilijken. Daarom is de USB oplaadkabel van de HEMA echt handig, de kabel is maar liefst 2 meter lang! Voor de prijs hoefde ik het ook al niet te doen want het kabeltje kostte me 4 euro (voor de oude iPhone kost het kabeltje 3 euro) en in meerdere kleurtjes verkrijgbaar. Kortom een echte HEMA Blijmaker dus.

Doet zo’n HEMA oplaadkabel van 4 euro het dan ook wel?

Daar was ik eerst wat sceptisch over na een ervaring met eBay kabels, maar de kabels doen het gewoon! Ik heb dus gelijk een extra kabels gekocht voor mijn vriend, zijn dochter en mijn vader. Een HEMA Blijmaker met stip!

(140 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Verleden
  • 2017-12-12 No articles on this date.