Sneak Peek September 2014


September. De herfst in aantocht, maar toch nog wat fijne zomerse dagen. In ieder geval is er weer genoeg gebeurt deze maand, zelfs in de moestuin.

Persoonlijk

Flow scheurkalender
De Flow Scheurkalender 2015 is zo leuk! Ik ben blij dat ik hem al gespot heb en toch heb gekocht. De scheurkalender van 2014 vond ik tegenvallen, maar deze met al die quotes en kleurtjes is zo leuk!

sjaaltjes tuin op tafel en flow
In de laatste uitverkoop zulke leuke sjaaltjes gescoord. Het is echt een hele berg hè? In ieder geval heb ik deze herfst weer fleurige sjaaltjes om, toch nog een beetje kleur dacht ik zo.

Helemaal blij zowel de Tuin op Tafel en de Flow zijn er weer! Dat wordt weer even de nodige mij-tijd. Heb ik ook wel weer nodig met al die drukke werkweken.

Happy Rainy Days trenchcoat kim kort
Ik ben helemaal blij met mijn Happy Rainy days korte trenchcoat, een regenjas die je ook normaal kan dragen en er gewoon leuk uit ziet. Kortom ik heb een leuke zomerjas!

Utrecht Centraal Jaarbeurszijde Posbank
Eigenlijk kom ik aan deze kant van Utrecht Centraal bijna nooit. Maar vandaag werd ik hier opgehaald door een collega. We gaan op werkbezoek naar Heerlen.

Dat was lang geleden, een wandeling op De Posbank. Heerlijk gewandeld, wat geplogd en lekker gegeten.

Sjaal Dyanne Hartstichting Kaarten voor Snor Festival
Deze sjaal van Dyanne vond ik echt leuk. Verder steun je met de aankoop van deze sjaal een goed doel, namelijk de Hartstichting.

Leuk! Kaarten voor het Snor Festival wat deze maand is!

Flow Special Mindfulness De Tour de France fiets bij Utrecht Centraal Jaarbeurszijde
Even tijd voor mezelf met de Flow Mindfulness.

Zomaar een foto van de andere kant van Utrecht Centraal. Hier staat al een Tour de France fiets. De Tour de France start dan ook in 2015 hier in Utrecht!

mijn allereerste tshirt Snor Festival op De Lievelinge
Hoe schattig is dat, een t-shirt met mijn naam. Ik maakte deze foto omdat ik via Facebook getagd was om 5 dagen lang een leuke foto te plaatsen (ik heb dat alleen niet volgehouden).

Deze maand ben ik ook geweest bij het Snor Festival op kampeerterrein De Lievelinge. Mooi weer, leuke boeken, leuke doe-dingen, fijn shoppen en lekker eten. Leuk festival voor hipsters.

Moestuin

Tomaatjes
Ik heb deze maand eigenlijk weinig in mijn moestuintje gedaan. Het meeste was eigenlijk ook einde oefening, doorgeschoten of helemaal niet gegroeid vanwege de hitte die we begin augustus hadden. Ik was dan eigenlijk best verrast dat deze tomaatjes rood waren.

worteltjes tomaten en rode peper
De worteltjes zijn eigenlijk best goed gegaan. Die doe ik dus door een smoothie! Nog lekkerder toch als het uit eigen tuin komt.

De tomaatjes waren rood, maar het Spaanse pepertje ook. In ieder geval de moestuin is nu weer geoogst en ik heb gelijk wat gezaaid. Kijken of het nog wat kan worden. Vast met die hogere temperaturen op het balkon.

Food

Food at Heideweek Puur-E Hamburger Nespresso Cubania
Door een Instagram foto kwam ik er achter dat in Ede Heideweek Culinair werd georganiseerd. Het was mooi weer, dus zijn we naar Ede gegaan. Dit broodje hamburger aten we bij Puur-E, maar dat was niet alles.

De kleuren van de verpakking en van de tas brengen je al wel in de Cuba-sfeer, toch? Nespresso heeft een nieuwe limited edition: Nespresso Cubania met een intensiteit van maar liefst 13 (de sterkste Nespresso ooit).

Indisch stoofvlees banaan toetje
Hier had ik zo’n zin in, Indisch Stoofvlees, kortom op een zondagmiddag lekker gemaakt!

Geen toetjes in huis, maar wel bananen, walnoten en chocolade. Dat werd dus een banaan uit de oven als toetje. Lekker!

Dr. Oetker Flammkuchen
Op één van de vrijdagen werd dit borrelpakket bezorgd: Dr. Oetker Flammkuchen. Dat werd dus een makkelijk begin van het weekend.

Tefal Infiny Press Revolution Fruit
Leuk, ik mag een slow juicer testen en wel de Tefal Infiny Press Revolution. Ben benieuwd! Kortom dat werd tassen vol met fruit kopen op de markt.

Tefal Infiny Press Revolution in actie Fruit en sapjes
Hier is de Tefal Infiny in actie. Eerste reactie, wat is ie eigenlijk stil voor een pers en wat krijgt ie er snel en veel sap uit geperst.

Het eerste sapje uit de Tefal Infiny was gelijk een succes: een combi van banaan, sinaasappel, mango en appels.

Jonnie Boer kruidenLeuke post de Original Spices by Jonnie Boer: Baharat, Vadouvan en Shichimi Togarashi.

(23 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Verleden
  • 2017-10-22 No articles on this date.