Sjaaltjes Tic

Summum Woman, 2x Romano, Laine Bonnet
van links naar rechts: Summum Woman, 2x Romano, Laine Bonnet

De laatste dagen sale bij Fan Fan, dat betekent veel voor de helft van de de helft en hierdoor begon mijn sjaaltjes tic pas echt. Natuurlijk ben ik al fan van Pom Amsterdam sjaals, maar deze leuke kleurige sjaals kon ik voor deze prijs echt niet laten liggen en natuurlijk lekker voor de herfstachtige dagen die er nog aan komen. Op zoek dus naar manieren om mijn nieuwe sjaals te knopen.

2x Romano, Maya, Maison Scotch
van links naar rechts: 2x Romano, Maya, Maison Scotch

De sjaals die ik kocht waren van maar liefst vier Nederlandse merken namelijk: Laine Bonnet, Maison Scotch, Romano en Summum Woman en één Deens merk Maya. Sommige zijn bekende merken zoals Maison Scotch en Summum Woman maar de andere kende ik echt niet. Toch zijn ze lekker fleurig en eigenlijk wel echte Anja-sjaaltjes.

Al eerder heb ik ooit eens een artikel gepost over hoe je een sjaal op 25 verschillende manieren kan dragen, maar ik wilde ook nog even op zoek naar andere video’s en er zijn er echt zoveel…. Hieronder heb ik er drie op een rij gezet:


Dit is een video van de Nederlandse webshop Mooie Sjaaltjes met maar liefst 19 verschillende technieken. Trouwens neem ook even een kijkje op hun site ze hebben echt leuke sjaaltjes!


Deze video is van de Amerikaanse webshop Wrapsody Scarves.


Acht verschillende knoop-technieken zie je in deze video van Nordstrom.

(84 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Verleden
  • 2017-12-18 No articles on this date.