Rozengeur en Zonneschijn – Jill Mansell

Rozengeur en Zonneschijn Jill MansellNa alle thrillers even tijd voor eens wat luchtigers. De nieuwe chicklit van Jill Mansell kwam dan ook precies op tijd. Even tijd voor een verhaal waarvan je eigenlijk al weet dat het goed gaat aflopen.

Over Rozengeur en zonneschijn
Sophie Wells werkt als fotografe in de populaire badplaats St Carys. Ze heeft besloten dat ze niet meer aan een relatie gaat beginnen. Dat is in het verleden al bijna fataal afgelopen en dat wil ze niemand meer aandoen. Wanneer ze Josh Strachan ontmoet, de nieuwe eigenaar van het gezellige chique hotel Mariscombe House, voelt ze – tegen haar zin – een onmiskenbare aantrekkingskracht. Toch houdt ze koppig vol met afwijzen, hoe vaak Josh haar ook mee uitvraagt. Waarom moet juist hij haar dan betrappen op skinnydippen? In de loop van de zomer wordt Sophie stapelverliefd op Josh en hij op haar, maar kan Sophie haar verleden opzijzetten?

Wat vind ik van het boek?
Loopt het wel of niet goed af met de relatie tussen Sophie en Josh en waarom heeft haar vriendin ook een oogje op hem. Sophie doet alle moeite om maar geen relatie met Josh aan te knopen maar toch lukt het hem met al zijn bezorgdheid. Kiest Josh deze keer echt voor haar of laat hij haar weer zitten zoals jaren geleden toen hij vertrok voor het grote geld?

Titel: Rozengeur en Zonneschijn
Auteur: Jill Mansell
Uitgever: Sijthoff
Verschijningsjaar: 2014
ISBN: 9789021808772
Genre: Chicklit
Winkelprijs: 19,95
Klik op de cover van het boek om het te bestellen bij Bol.com!

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Verleden
  • 2017-10-21 No articles on this date.