Jeugdsentimenten Tag

pasfoto van de kleuterschool in de poppenhoekDe Jeugdsentimenten tag zag ik voorbij komen via Twitter of Instagram, welke van de twee weet ik niet, maar wel bij wie. Namelijk bij Gewoon Marieke en zij heeft deze tag weer van Team Confetti. Kortom alle credits aan Team Confetti voor deze leuke tag. Kijk mee wat ik heb ingevuld… Misschien heb je ook wel van die o ja momentjes, net als ik.

Favoriete kinderfilm:

Welke kinderfilm ik leuk vind? Moeilijk hoor… ik weet er niet zoveel uit die tijd, dus dan maar Ciske de Rat die herinner ik me nog wel!

Favoriete televisieserie:

Hier bleef je woensdagmiddag toch voor thuis? De Familie Knots… Nog jonger was het natuurlijk Bassie en Adriaan en nog veel vroeger de Fabeltjes Krant. Jeetje wat een jeugdsentiment zo.

Favoriete boek:
De Vijf
Spannende boeken lezen deed ik vroeger al en nog steeds zijn thrillers mijn meest favoriete genre. De Vijf van Enid Blython is dan wel geen thriller, maar was wel wel een erg spannende boekenreeks voor jongeren. De eerste boeken die ik las waren Bakkertje Deeg, Fleur Bellefleur en De Kameleon. Allemaal boekenreeksen dus, andere boeken die ik leuk vond waren Afke’s Tiental en De Zilveren Lepel van S Franke (dus niet het kookboek, dat zat er toen nog niet in).

Favoriete nummer van de Spice Girls of van een andere meiden- of jongensgroep:

Deze had ik dus op een 45 toeren singeltje en draaide ik grijs op mijn ‘pick-up’: She’s a Liar van de Dolly Dots. Bijna code taal hè 45 toeren singeltje en pick-up (ook bekend als platenspeler). Maar wie weet over 40 jaar wat een mp3 is?

Favoriete fashion item:
LA Gear
Fashion item, daar was ik niet zo mee bezig volgens mij, maar deze schoenen van LA Gear heb ik wel gehad. Dat gedraaide gedeelte met die twee kleuren vond ik wel wat.

Favoriete snack of snoep:
Manna Plofrijst
Mijn favoriete snack of snoep, toch wel manna plofrijst. Als ik het nu nog in de winkel zie liggen voel ik wel een beetje sentiment, maar eigenlijk heb ik het nooit meer in het winkelmandje gedaan… Best gek hè. Qua snack de frikandel, patat dat hoefde ik niet.

Favoriete reclame:

Petje Pitaminientje van Calvé, tja die blijft je toch gewoon bij… Ben benieuwd wat het jongetje nu eigenlijk doet.

Favoriete nummer:

Wake me up before you go go van Wham! Daar wordt je toch gewoon blij van!

Alle vragen van de jeugdsentimenten tag op een rij:
Favoriete kinderfilm
Favoriete televisieserie
Favoriete boek
Favoriete nummer van de Spice Girls of van een andere meiden- of jongensgroep
Favoriete fashion item
Favoriete snack of snoep
Favoriete reclame
Favoriete nummer

Vind je deze tag leuk? Neem hem dan vooral over en geef de credits aan Team Confetti

(161 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Verleden
  • 2017-10-22 No articles on this date.