Hebben: Flow Scheurkalender 2015

Flow Scheurkalender 2015Eigenlijk had ik het niet verwacht, maar afgelopen vrijdag lag de nieuwe Flow Scheurkalender weer in de winkel. Gelukkig had ik al een advertentie over de scheurkalender gelezen in de laatste Flow, anders had ik misschien wel getwijfeld om de nieuwe voor 2015 aan te schaffen. Waarom die twijfel? De scheurkalender van 2014 met allerlei uitspraken en weetjes van beroemde vrouwen vond ik erg saai. Dat is met de Flow Scheurkalender 2015 helemaal niet het geval. Voor het eerst kleur en heel veel verschillende quotes, illustraties en design’s, een beetje zoals de mini-scheurkalender die je jaarlijks bij de Flow krijgt. Kijk even naar al die kleurrijk geïllustreerde quotes:

Over de Flow Scheurkalender 2015

Was de eerste scheurkalender van Flow een mindfulness kalender en de tweede een kalender met quotes en weetjes van (beroemde) vrouwen, nu is het een ‘one quote a day’ kalender. De 365 quotes zijn gemaakt door verschillende illustrators en andere creatievelingen van over de hele wereld. Je hebt na 2015 dus een hele collectie mini-posters met de meest uiteenlopende wijsheden (leuk om aan een slinger te hangen bijvoorbeeld). De Flow Scheurkalender gaat gelijk ook wereldwijd. Geen Nederlandse teksten maar volledig Engelstalig.

Wat vind ik er van?

Het is pas september, ik moet zelfs nog op vakantie maar wil stiekem al wel dat 2015 gaat beginnen. Gewoon om elke dag een blaadje van deze kalender er af te kunnen scheuren. Eerst nog even bedenken of ik er dit jaar een mooier plaatsje aan deze scheurkalender kan geven…

Hier zie je ook nog een paar quotes uit de Flow Scheurkalender 2015. De Flow Scheurkalender is vanaf nu verkrijgbaar bij onder andere bol.com en natuurlijk de boekhandels en dergelijke. De Flow Scheurkalender kost dit jaar 14,95.

** Update 21 december 2014 ** het lijkt er op dat de Flow kalender bijna is uitverkocht via de webwinkel van Flow zelf en via Bol.com. Probeer het nog bij jouw in de buurt in een ‘echte’ winkel. Zo lagen er vandaag bij de Bruna in Wageningen nog een stuk of 10 Flow Scheurkalenders voor 2015! **

Titel: Flow Scheurkalender 2015
Uitgever: Sanoma
Verschijningsjaar: 2014
ISBN: 8710722010776
Winkelprijs: 14,95
Klik op de cover van het boek om het te bestellen bij Bol.com!

(147 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Eén gedachte over “Hebben: Flow Scheurkalender 2015

 • woensdag, 17 juni 2015 om 12:39
  Permalink

  Hallo,
  Ik heb in mijn praktijk jullie mooie scheurkalender hangen. In het Engels. Gaat de jaarkalender ook uitkomen in het Nederlands? Vaak wijs ik mijn cliënten op de mooie teksten én deze worden nog beter begrepen, vind ik, wanneer ze in het Nederlands zijn.
  Warme groet,
  Gertie Kersten

Reacties zijn gesloten.

Verleden
 • 2017-12-18 No articles on this date.