Flow Mindfulness Boek 2014

Flow Mindfulness Boek 2014Ook dit jaar is er weer een Flow Mindfulness boek, een special van Flow Magazine met alles over mindfulness voor beginners en gevorderden. Als Flow fan heb ik deze special natuurlijk in huis gehaald want soms heb ik wel wat mindfulness nodig, zeker na een drukke zomerperiode op het werk en nu zo voor de vakantie. Even mijn hoofd leeg maken, soms heb je dat heel hard nodig. In ieder geval is deze special weer vol leuke artikels en hele leuke extra’s kijk maar even mee:


Flow Mindfulness Boek 2014

Flow Mindfulness boek 2014

Het Flow Mindfulness boek begint met een lang artikel over waarom mindfulness zo goed voor je is. Het kan namelijk zoveel ruimte en energie geven. Verder gaan een aantal Flow medewerkers (ook van de internationale edities) op mindfulness cursus, wat leverde zo’n mindfullcursus hen eigenlijk op? Verder wees wat aardiger voor jezelf, koester die mooie momenten en je hoeft niet van de emoties boos, bang of jaloers zijn af te komen maar je moet leren er niet van slag van te raken. Lekker zijn de recepten voor de langzame soepen van Aran Goyoaga. Handig de 13 pagina’s met interviews met mindfulnesstrainers , de leukste cursussen, fijne slaapplekken in de natuur en de boekentips. Interessant is het interview in zeven vragen met John Teasdale over Mindfulness-Based Cognitive Therapy (MBCT).

Flow Mindfulness Boek 2014

Extra’s in het Flow Mindfulness boek

Wat ik het eerste doe wanneer ik een Flow magazine of Flow special lees is bladeren naar de extra’s en die er uit halen en daarna allemaal bekijken of nog even losscheuren. Je kent het vast wel. In deze Flow Mindfulness zijn natuurlijk ook extra’s. Wat dacht je van: een one thought a day boekje, invulbriefjes voor de mooie momenten pot, kaarten met quotes, collageplaatjes en een uitklapposter om ze op te plakken, het mindfulness basisboekje, een hardlooppostertje en een envelopje met kaartjes om inzichten uit deze special op te schrijven. Fijn hè die extra’s!

Klik hier om een aantal pagina’s van het Flow Mindfulness boek 2014 te bekijken. Het Flow Mindfulness boek 2014 kost 12,95.

(67 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Verleden
  • 2017-11-17 No articles on this date.