Dyanne at Hartstichting

plaatjeHoe leuk is dat, deze leuke sjaal en hamamdoek ontworpen door Dyanne Beekman voor de Hartstichting? Ik vind ze in ieder geval heel leuk en heb de sjaal en hamamdoek gekocht. Leuke accessoires en je steunt gelijk en goed doel!

Dyanne at Hartstichting

Dyanne Beekman ontwikkelde naast de sjaal en hamamdoek ook een hoelahoep en een bidon. Alle accessoires zijn exclusief te koop bij de Etos (zelfs de Etos op Utrecht Centraal). De opbrengst van de verkoop gaat naar de Hartstichting. Volgens Dyanne hebben de accessoires een link naar gezond leven en bewegen. De hoelahoep en bidon hebben heel duidelijk die link. De sjaal en hamamdoek misschien wat minder, maar met het hart op beide items hebben ze een duidelijke link naar de Hartstichting. Het hart op de sjaal is overigens geborduurd in een rode kleur, wat een mooi contrast heeft met het grijs.

De accessoires op een rij

Bidon € 4.99
Hamam-doek € 12.99
Hoelahoep € 3.99
Sjaal € 9.99
De bidon, hamamdoek, hoelahoep en sjaal zijn tussen 15 september en 12 oktober exclusief te koop bij Etos. Wees er wel op tijd bij want op = op!

Actieweek: Voor wiens hart kom jij in actie?

Natuurlijk help je de Hartstichting al door aanschaf van een Dyanne accessoire, maar wil je meer doen dan kan je een evenement of eigen actie onder het motto ‘Voor wiens hart kom jij in actie’ op zetten tijdens de Hartstichting actieweek. Op Dress Red Day, 27 september, kom je speciaal in actie voor het vrouwenhart. Kijk op hartstichting.nl/kominactie voor meer informatie.

Zo doe je niet alleen iets goeds voor jezelf, maar ook voor een ander.
Dyanne Beekman

(93 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Verleden
  • 2017-10-21 No articles on this date.