Sneak Peek Augustus 2014

Tomaat amuse
Terwijl de meesten al op vakantie zijn geweest bikkelde ik nog even door op het werk. Ondertussen gebeurde er natuurlijk wel wat leuke dingen, maar niet heel veel. Wel werd Brutsellog deze maand 9 jaar! Een klein feestje voor mij en Michel.

Persoonlijk


klompjes
Bij een perspakket wat ik kreeg zaten deze leuke klompjes. Iedereen had toch al de inhoud geplaatst op de dag dat het pakket arriveerde dus vandaar alleen de klompjes.

Jord Watch in doosje Jord Woodwatch
Hoe vind je mijn nieuwe horloge van JORD Woodwatches? Gaaf hè! Laat ik nu ook net een collega hebben die Jord heet. Michel heeft zijn horlogemakerkunsten uit de kast gehaald en heeft het horloge kleiner gemaakt. Staat stoer hè met die armbandjes zo erbij.

Ikea gids brutsellog 5 op tumblr
Net als heel veel andere Instagramde ik ook een foto van de nieuwe IKEA gids. Of ik al wat heb uitgekozen? Nee, nog niet.

Op de verjaardag van Britt kreeg ik een mailtje van Tumblr dat Brutsellog 5 jaar was geworden. Op Tumblr inderdaad, maar op 26 augustus is Brutsellog echt jarig en bestaat het gewoon al 9 jaar! 9 jaar lang elke dag bloggen…. Wie doet mij dat na?

happy rainy days regenponcho happy rainy days poncho drogen
Dit is toch wel een hippe regenponcho. Nadat die van mij uit mijn fietstas was gestolenwas ik wel wat om het hand. Heel toevallig kwam ik een Facebookpost van Happy Rainy Days tegen waarop je kon bieden op de laatste salesitems. Ik bood op de regenponcho Feline en een paar dagen later was ik de gelukkige bezitter van deze hippe, vrolijke regenponcho! En het was ook nog eens een regenachtige week dus ik kon de regenponcho goed gebruiken.

regen
Net op de dag dat de wielerklassieker Arnhem-Veenendaal Classic (ook bekend als Veenendaal – Veenendaal, Dutch Food Valley Classic) komt er zo’n stortbui, en Michel is dus aan het kijken ….

Bloggen op de flow kalender Mandala's kleuren
Drie dagen voordat Brutsellog 9 jaar werd, stond deze tekst op de Flow Scheurkalender. Met dank aan Mena Trott, ze was de grondlegster van het bloggen, wordt er nu zo massaal geblogd.

Eens wat anders, na veel blogposts goed te zetten omdat een plugin de foto’s had laten verdwijnen in totaal andere mapjes: mandala’s kleuren in het Happinez vakantieboekje.

naar huis
Vervelend, op een dag dat het weer een weercijfer 10 krijgt heeft ons netwerk kuren… Dus geen werk kunnen doen, dus eerder naar huis. Precies nog de trein gehaald dus wat wil een mens nog meer….

Moestuin


tomaatjes
Leuk er hangen tomaatjes aan mijn tomatenplantje!

Food


raket ijsje arty way of egg
Het was ook een aantal dagen best warm, een raket ijsje was dan ook wel welkom op het werk. Best wel nostalgisch zo’n ijsje.

Voor mijn Photo a Day project maakte ik deze foto van een “ei in het midden”. Best een aparte manier om je ei neer te zetten.

koopmans stroowafelcake stroopwafelcake klaar
Natuurlijk ook foto’s van de Koopmans Oud-Hollandse stroopwafelcake die ik maakte. De ingrediënten had ik allemaal al en op een vrijdagmiddag was het prima te doen.

ijsje antonio Tony Chocolonely's pecan marshmallow
Samen met Britt ben ik op een zaterdagmiddag nog even het dorp in geweest om nog wat dingetjes te kopen. Het bleef nog verrassend mooi qua weer en Britt trakteerde op een ijsje van IJssalon Antonio. Ik nam sinaasappelcake, kinder bueno en mokka. Britt nam sinaasappelcake, kinder bueno en mango. Op een bankje in het zonnetje was het heerlijk genieten!

Nog een nieuwe Tony’s Chocolonely smaak, te koop bij de Appie, Pecan en Marshmallow.

powerfood kookboek ontbijtcake
Iedereen had het er over, tenminste op de social media dan: het powerfood boek van Rens Kroes (ja de zus van)… Ik was wel benieuwd en heb het boek gekocht. De ontbijtcake komt gedeeltelijk uit het boek, alleen even op mijn manier gemaakt.

pruimenjam en truffels & Tandoori richard C Morais
Van Mieneke kreeg ik een potje pruimensap en een boek wat ze uit de minibieb had meegenomen: Truffels & Tandoori van Richard C Morais. Dat wordt dus lezen!

frikandel sushi worstjes bakken
Als geintje bedacht: de frikandel sushi. Uiteindelijk best lekker.

Na idee van The Great British Bake Off ben ik worstjes gaan bakken voor een ‘full English’ brood.

full english brood tomaat amuse
Dit is het grote brood van de “Full English” broodjes die ik heb gebakken. Ik had wat ruzie met het deeg, maar volgens mij wel aardig gelukt zo.

De amuse wat we tijdens ons 9-jarige jubileum van Brutsellog vierden bij de Vendel!

(90 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Verleden
  • 2017-10-21 No articles on this date.