Safraani Stoel by Leena Blom

Leena Blom Stoel
Deze stoel kwam ik tegen in de paskamer van de Whoop Whoop Conceptstore. Het was dat ik op de fiets was maar anders had ik het meteen meegenomen. Zo leuk vond ik deze stoel Safraani by Leena Blom. Een dag later heb ik de stoel alsnog opgehaald, en ook Michel was om. Deze stoel paste goed bij onze Varier Actulum stoelen en is gewoon een beetje gek en lekker vrolijk qua kleur.

Leena Blom Stoel

De Safraani Stoel

De stoel is eigenlijk een oude bureau stoel die beplakt is met allemaal lapjes stof. Kortom opgeknapte vintage. Hoeveel deze stoel heeft gekost weet ik niet meer, wat ik wel weet is dat dit een uniek exemplaar is en er geen tweede van is. Er zijn nog wel kussentjes van dezelfde stof, die spotte ik onlangs bij, inderdaad, de Whoop Whoop conceptstore in Veenendaal.

Over Leena Blom

Leena blom heeft door haar internationale achtergrond diverse invloeden meegekregen als kunstenaar. Zo maakt zij als kunstenaar kleding, tassen en meubels net even anders dan anders. Schilderkunst geeft haar rust. Olie op doek heeft Leena’s voorkeur.

(29 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Verleden
  • 2017-10-22 No articles on this date.