Rituals Soulware

Rituals Soulware
Tot voor kort dacht ik dat Rituals allerlei smeerseltjes verkocht en hooguit badjassen. Tot ik op een blog las dat Rituals ook kleding verkocht, fijne comfortabele kleding nog wel. Daar houd ik dus van en tijd dus voor een kijkje. Ik was in ieder geval verrast. Wat een fijne, zachte stoffen, met recht comfortabele kleding.

Over Rituals Soulware

Volgens de site van Rituals is de kleding uit de Rituals Soulware collectie is ontworpen om extra comfort toe te voegen aan speciale momenten in je leven. De kleding geeft je een frisse persoonlijke look. De kleding wordt of gedragen tijdens een yoga les of na een stressvolle dag. Rituals Soulware geeft de ultieme, stijlvolle ontspanning. De Soulware collectie staat voor comfort, vrijheid en luxe. De stof voelt zacht aan, heeft stretch en de kleuren zijn subtiel en stijlvol.

Rituals Soulware lintjes

Wat vind ik van de Rituals Soulware kleding

Ik ben blij dat ik het ontdekt heb. Het was bloedheet toen ik de trui paste, maar het voelde zo fijn aan. Oké het komt uit de mannencollectie, maar zeg nu zelf, de lekkerste trui die je aan kan hebben is toch een trui van je vriend? De broeken zijn ook van die broeken die niet te strak zitten, gewoon een fijne stof, de een wat meer jogging-stof de andere wat meer richting t-shirt stof (maar dan wel beter uiteraard). Leuk aan de Rituals Soulware collectie is het lintje aan het prijskaartje. Een lintje met een inspirerende tekst zoals je hier boven op de foto ziet. In ieder geval ben ik blij dat ik deze ontdekking heb gedaan!

(180 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Eén gedachte over “Rituals Soulware

  • vrijdag, 8 augustus 2014 om 11:00
    Permalink

    Lees ik dat nou goed? Krijg ik een trui kado? 😉

Reacties zijn gesloten.

Verleden
  • 2017-12-11 No articles on this date.