Inpak ideetjes van Søstrene Grene

Søstrene Grene logoIk heb al wel eens eerder over Søstrene Grene geschreven, een Deens winkeltje wat is opgericht in mijn geboortejaar. Jammer genoeg heeft Nederland maar één vestiging en die is in Groningen. Voor mij niet echt dichtbij, anders had ik er wel met enige regelmaat rondgesnuffeld. In ieder geval kan ik wel rondsnuffelen op het Søstrene Grene YouTube kanaal en daar vond ik deze handige video’s met inpak ideetjes en die wil ik natuurlijk delen:

Naast Do It Yourself video’s staan er ook video’s op met allerlei recepten, echt wat voor de foodies dus. Deze video’s zijn gemaakt in samen met het Deense Naturazin.dk (een site gemaakt door een naamgenote van mij).

(34 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Verleden
  • 2017-10-21 No articles on this date.