Ik geef me over door Jennifer Probst

Ik geef me over door Jennifer ProbstZo leuk, dit boek won ik met een winactie uit een nieuwsbrief. Nooit verwacht dat ik zou winnen. Eindelijk weer eens een chicklit, al staat er op de flap misschien wel roman, maar dat vind ik best wel een groot woord voor dit boek. Het is eigenlijk een liefdesverhaal, je kent het vast van de beroemde Harlequin-romannetjes. Dit is het eerste boek wat ik van deze schrijfster, Jennifer Probst, heb gelezen en dat is me best bevallen.

Op de achterflap van Ik geef me over

Culinair recensent Miranda Storme had nooit verwacht Gavin Luciano weer tegen te komen. Drie jaar geleden hadden zij een intense affaire, tot hij er plotseling vandoor ging. Nu is hij terug en Miranda ziet een kans op wraak: een vernietigende recensie over zijn restaurant. Maar toch: die wraak kan niet tippen aan de droom om nog één keer zijn heerlijke lijf tegen het hare te voelen.

Met nog maar drie maanden om het Italiaanse restaurant van zijn familie tot een succes te maken, is een slechte recensie voor Gavin zijn grootste nachtmerrie. Maar die van Miranda gaat duidelijk niet alleen over het eten: het is een persoonlijke afrekening. Hij is vastbesloten zich de komende weken te bewijzen in de keuken. En in de slaapkamer! Hij hoeft Miranda er alleen maar van te overtuigen dat een tweede portie en een tweede kans de moeite waard zijn.

Wat vind ik van het boek?

Dit is echt zo’n boek wat je zo uit hebt gelezen, een boek waarbij je niet hoeft na te denken hoe alles in elkaar zit. Kortom zo’n voortkabbelend verhaal over wel of niet verliefd zijn, wel of niet je gevoelens laten tonen en een verhaal vol lust. Al vond ik de erotische stukjes in dit boek enorm meevallen, een Harlequin pocket heeft er meer van! Als schrijfster zet ze een geloofwaardig verhaal neer, en leuk zo’n culinair recensente en een restauranteigenaar…. Kortom Ik geef me over is een rasechte chicklit.

Titel: Ik geef me over
Auteur: Jennifer Probst
Uitgever: Boekerij
Verschijningsjaar: 2014
ISBN: 9789022568231
Genre: Chicklit
Winkelprijs: 12,50
Klik op de cover van het boek om het te bestellen bij Bol.com!

(16 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Verleden
  • 2017-12-11 No articles on this date.