HN&I Rugzak by ANWB

HN&I Rugzak by ANWB
Ken je dat een tas waar in je veel te veel propt? Ik wel en dat moet ik bekopen met een schouder die wel wat pijnlijk aanvoelt. Om een lang verhaal kort te maken. Ik ben op een zoektocht gegaan naar een kleine rugzak die ideaal was om mee te reizen en te wandelen naar en van mijn werk. Het werd deze van HN&I die ik bij de ANWB zag. Heel toevallig ook nog eens een fijne aanbieding (10 euro ledenkorting en daarna nog eens 50% korting vanwege de uitverkoop).

Over de HN&I Rugzak

De HN&I Rugzak is gemaakt van duurzaam ripstop (nee ik spel het niet verkeerd, ik bedoel echt geen ribstof) en gucci nylon. Op de rug zit een EVA lichtgewicht padding. Het heeft ontzettend veel vakjes waaronder een vak voor je laptop of tablet met extra bescherming en een voorvakje waar je een mobiel of MP3 speler makkelijk in kan doen met een gaatje voor je hoofdtelefoon. Neem je de rugzak mee op de fiets dan kan je in het voorvak ook nog je fietshelm kwijt. Regent het? Dan zit onder in de bodem nog een losse reflecterende regenhoes, kortom dan ben je beter zichtbaar in de regen! De inhoud van de tas is 18 liter en het gewicht 650 gram.

Filmpje!

De ANWB kan de uitleg van de tas nog beter zelf doen en dat doen ze in onderstaand filmpje:

Het filmpje hierboven is gefilmd met een rugzak die net iets afwijkend is aan het model op de foto, met meer bandjes om de fietshelm goed vast te zetten.

Waarom ik voor deze tas heb gekozen

Mijn Cowboysbag sleepte ik overal mee naar toe. Alleen merkte ik dat ik met het wandelen vanaf het station naar mijn werk steeds meer last kreeg van het gewicht van de tas op mijn schouder. Niet zo gek ook, de tas is zelf al niet de lichtste maar ook nog met een volle broodtrommel, een parapluutje en soms ook een drinkflesje (en de rest van de troep die ik meeneem) er in maakt het de tas er niet lichter op. Kortom tijd voor een rugzak. Ik had al een aantal tassen gezien, maar die waren het allemaal net niet, te groot, te weinig tas, de kwaliteit maar matig. Dit was eigenlijk de eerste tas waarvan ik dacht ok√© dit kan er tijdens werkdagen wel mee door (en nu het toch in de aanbieding is…). Het is misschien niet modieus, maar mijn schouder gaat toch voor. Daarbij kan ik alles kwijt wat ik wil en dat ook nog overzichtelijk in de vele vakjes… Kortom ik ga dus een rugzak proberen … (en ondertussen wel op zoek naar iemand die wat aan mijn schouder wilt doen).

De HN&I rugzak is te koop bij de ANWB voor 24,97 en naast deze groene kleur ook verkrijgbaar in blauw en grijs.

(186 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Verleden
  • 2017-12-10 No articles on this date.