Bericht uit Parijs – Guillaume Musso

Bericht uit Parijs - Guillaume MussoDit boek wilde ik lezen vanwege de eerste regels op de achterkant ‘als twee mobieltjes verwisseld worden’. Dat is toch bijna ondenkbaar dat je je eigen mobiel niet meer hebt, maar die van iemand anders die je per ongeluk hebt opgepakt nadat je tegen elkaar was opgebotst. Het overkwam Madeline en Jonathan …

Op de achterflap: Bericht uit Parijs

Als twee mobieltjes verwisseld worden, zet dit een reeks gebeurtenissen in gang die niemand had kunnen voorspellen…

Madeline en Jonathan kennen elkaar niet en zouden elkaar ook nooit meer tegengekomen zijn. Ware het niet dat ze na een botsing op het vliegveld elkaars telefoon hebben ingepakt. Maar als ze achter die vergissing komen, zijn de twee al 10.000 kilometer van elkaar verwijderd: zij is bloemist in Parijs, hij runt een restaurant in San Francisco…

Het duurt niet lang voordat ze toegeven aan de verleiding om in elkaars telefoon te kijken. Dit leidt tot een schokkende ontdekking: hun levens zijn met elkaar verbonden door een geheim waarvan ze dachten dat het voor altijd begraven zou blijven. Er volgt een zoektocht die uitmondt in een spannende race tegen de klok – en die leidt van Frankrijk via Engeland naar Amerika. Musso laat zijn lezer werkelijk ademloos achter in deze thriller die leest als een film!

Wat vind ik van het boek?

Eigenlijk is dit een boek wat inderdaad verfilmd moet worden, een thriller voor rond de kerstdagen zo’n beetje. Want naast spanning is er ook nog romantiek in het spel, want de levens van Madeline en Jonathan zijn meer met elkaar verweven dan je zou vermoeden. Het boek wordt geschreven uit het oogpunt van de twee hoofdrolspelers Madeline en Jonathan. Dat kan het misschien wel verwarrend maken, ware het niet dat ze redelijk vaak contact met elkaar hebben, je leest als het ware van scene naar scene. Net een film dus.

Titel: Bericht uit Parijs
Auteur: Guillaume Musso
Uitgever: A.W. Bruna
Verschijningsjaar: 2014
ISBN: 9789400504745
Genre: Thriller
Winkelprijs: 10,00
Klik op de cover van het boek om het te bestellen bij Bol.com!

(8 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Eén gedachte over “Bericht uit Parijs – Guillaume Musso

  • dinsdag, 16 september 2014 om 9:21
    Permalink

    Staat al eventjes op mijn verlanglijstje 🙂

Reacties zijn gesloten.

Verleden
  • 2017-12-10 No articles on this date.