Zomerzin door Jet van Vuuren

Zomerzin door Jet van VuurenEigenlijk heb ik geen idee meer waarom ik Zomerzin ben gaan lezen. Misschien om dat ik gewoon ook zin heb in de zomer en even niets hoeven. Dit boek gaat daar een klein beetje over, even afstand nemen van je werkzaamheden en tot rust komen, maar of dat lukt tijdens de spirituele week is maar de vraag.

Op de Achterflap van Zomerzin

‘Jet van Vuuren is de nieuwe Suzanne Vermeer!’, riep een van de eerste bloggers op het internet met een vooruitziende blik.

Wat een week vol mindfulness, yoga en bezinning had moeten worden, wordt een ware nachtmerrie.

In Zomerzin leidt Iris van Egmond een overzichtelijk bestaan. Ze heeft haar boekhandel in hartje stad, een fijne etage en een stel dierbare vrienden. Als haar hartsvriendin met een verrassing op de proppen komt in de vorm van een spirituele zomerweek buiten de stad, wordt het rustige leventje van Iris in één keer op zijn kop gezet. Ze ontmoet niet alleen de man van haar dromen, ze ontmoet ook haar oude studievriendje, die haar jaren gestalkt heeft. En wat een week vol mindfulness, yoga en bezinning had moeten worden, wordt een ware nachtmerrie. Zal Iris overleven?

Wat vind ik van het boek?

Eigenlijk vond ik het tegenvallen. Het leek een spannend boek, maar op de een of andere manier was het niet leuk. Het boek wordt in de ik-vorm geschreven en daar houd ik zelf niet zo van (tenzij het echt heel boeiend is geschreven). Is het een aanrader? Mwah.

Titel: Zomerzin
Auteur: Jet van Vuuren
Uitgever: Karakter
Verschijningsjaar: 2013
ISBN: 9789045201603
Genre: Literaire Thriller
Winkelprijs: 15,00
Klik op de cover van het boek om het te bestellen bij Bol.com!

(7 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Verleden
  • 2017-12-11 No articles on this date.