Zomertassen van Ako en Bruna

Zomertas 2014 AKO
De zomer begint weer en de tijdschrifthandelaren hebben weer allerlei leuke acties, het is nu dan ook de tijd om tijdschriften voor de zomer te kopen. Zo heeft de Ako een gevulde zomertas bij aankoop van 2 tijdschriften en de Bruna een zomertas bij besteding van 15 euro aan tijdschriften. Nu ben ik dol op die verrassingstassen, die je wel eens op braderieën ziet, dus een loopje naar de Ako even buiten Utrecht Centraal was snel gedaan en bij de Bruna kocht ik toch al het Flow vakantieboek en Zomerbries dus 2 zomertassen. Klinkt hebberig maar het is echt zo leuk! Kijk maar…

In de Zomertas van Ako

Dit jaar is de zomertas van de Ako verkrijgbaar in twee varianten. Eén met strandhuisjes en één met een surfplank. Verder kan de inhoud per tas verschillend zijn, zeker qua titels van de boeken die je krijgt. In ieder geval koos ik de tas met de strandhuisjes.

In mijn tas zaten de volgende goodies: Het boek De Bekoring van Hans Münstermann uit de Ako literatuurprijs-serie, de Harlequin-roman Glamour & Schandalen van Melanie Milbourne, een Sanders filippine puzzelboekje, een Rijksmuseum schriftje (mijn schriftje had een oud sla-olie affiche), een Lotto pen, een Stabilo markeerstift, een rol mentos, een pakje BelVita breakfast koekjes, een doosje Venco drops exotisch fruit, een doosje TicTac appel en een klein blikje Lipton Green icetea. Verder nog wat reclamedingetjes en leesfragmenten uit nieuw te verschijnen boeken. Kortom een hele lijst hè.

De Ako zomertas is nog tot en met 6 juli verkrijgbaar bij aankoop van twee tijdschriften die Ako geselecteerd heeft. Herkenbaar aan een sticker en aan de vakken waar de tijdschriften liggen. Op=op.

Zomertas Bruna

Zomertas van de Bruna

De zometas van Bruna is niet gevuld, oké. Maar wat is deze zomertas leuk! Die kleurtjes, die vogeltjes. Kortom echt zomers en een tas waarvan je vrolijk wordt.

De Bruna Zomertas krijg je bij aanschaf van 15 euro aan tijdschriften, ook vakantieboeken/zomerspecials worden meegerekend. Strips zijn uitgezonderd. Tot wanneer de actie duurt weet ik niet precies. In ieder geval op=op.

Welke van de twee zomertassen is nu het leukst?

Dat lijkt makkelijk, maar dat is niet helemaal het geval. Zo vind ik de tas van de Bruna het leukst, dat is wel duidelijk. Maar de inhoud van de Ako-tas vind ik ook super. Gewoon het idee van een verrassing krijgen en je hoeft maar 2 tijdschriften te kopen (en als daar nu juist je favoriete titels tussen zitten). Kortom als ik voor de keuze stond om uit één van de twee te kiezen zou ik heel lang twijfelen, zelfs na de definitieve keuze. Het beste zou een combinatie van beide zijn: de tas van de Bruna en de inhoud van de Ako. Misschien een samenwerking volgend jaar?

(281 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Verleden
  • 2017-10-22 No articles on this date.