Sneak Peek Juli 2014

vlinder botanische tuinen
En dat was juli! Wat heb ik deze maand beleefd? Genoeg! Het begon met het NK Wielrennen (wat eigenlijk nog net in juni was) en ik kookte weer uit eigen moestuin. Daarnaast had ik een event van Range Rover, heb ik de Tour de France echt live gezien en heb ik een high choc gedaan met Britt. Ik lijk soms wel eens tijd te kort te komen!

Persoonlijk:
cowboysbag hoesje NK wielrennen
Eindelijk gevonden, een hoesje voor mijn iPhone. Ik had er wel één, maar dat was er één met een klepje, erg onhandig met het foto’s maken. Nu heb ik een hoesje van Cowboysbag gevonden, van leer…

Zon, regen, onweer… we hebben het allemaal gehad tijdens het NK wielrennen in Ootmarsum. Gelukkig was er een klein hotel vlakbij waar we even konden schuilen.

de pluim vlinder botanische tuinen
Van deze fles moest ik even een foto maken. Ik ben dan niet geslaagd of zo, maar verdiende een pluim bij een project waar ik aan meewerk.

Deze maand hadden we ook een bedrijfsuitje. Onze personeelsvereniging had een minifestival georganiseerd in de Botanische Tuinen. Heel leuk allemaal, maar ik ben ook nog even de vlinderkas in geweest. Mooie vlinders!

merci chocolaatjes wilhelmusje
Deze doos Merci chocolaatjes kregen we omdat we hebben geholpen met het ‘maken’ van wifi bij mijn ‘treincollegaatje’.

Oh help ik en WK voetbal gaan niet goed samen. Instagramde ik de foto wordt het Nederland of Argentinië? Nou eigenlijk had ik een vooruitziende blik want straks tijdens de halve finale is het Nederland tegen Argentinië. Ach mijn Wilhelmusje is er in ieder geval klaar voor.

overview bbq range rover
Hoe leuk is het om lekker te eten, meerijden in mooie auto’s en genieten van heerlijk weer? Heel erg leuk! Maar dat heb je vast ook al gelezen in mijn plog over het Range Rover Evoque en Bigg Green Egg Event.

big green egg xxl bbq toen
Zou het in de Up passen vroeg mijn vriend zich af op Instagram? Makkie toch zo’n Big Green Egg XXL past toch in elke auto?

Wel grappig om op het terrein van de Lindenhoff deze oude barbecue te zien. Een heel verschil met zo’n moderne Big Green Egg.

tour de france
Veel wielrennen deze maand. We zijn ook nog naar een etappe van de Tour de France van Ieper naar Roubaix geweest. Uiteraard hoort de tourcaravaan bekijken daar ook bij!

geheime tuin Utrecht flow kaartjes en rituals maskers
Tijdens mijn lunchpauze wilde ik een boodschap doen, maar wat ik zocht was niet te vinden, maar wel deze verborgen tuin. Heerlijk om even de lunchpauze door te brengen in het zonnetje.

Hoe leuk! Van Flow Magazine kreeg ik 8 kaartjes opgestuurd met leuke teksten, ik denk dat ik weer eens met een winactie heb meegedaan die ik weer helemaal vergeten was en bij de Rituals kreeg ik nog 2 maskertjes om uit te proberen! Fijn zo’n zaterdag.

ritualen lintjes
Oeh bij Rituals een fijne trui en broek gescoord. Aan het kaartje hingen deze inspirerende lintjes met de teksten ‘Live the life you have imagined’ en ‘slow down and enjoy life’. Mooie teksten!

Moestuin:
courgette
Jawel de eerste courgette is in zicht. Wat groeit dat snel zeg!

oogst moestuin aardbei
Trots, sperzieboontjes, een ui en worteltjes. Met wat tomaatjes en gehakt maakte ik er een lekkere pastasaus van. Zo leuk, eten uit eigen tuin.

En deze aardbei dan, mooi glimmend rood. Het is wel de enigste aardbei aan mijn aardbeienplantje, maar er kan nog meer komen! In ieder geval was deze erg lekker begreep ik van Michel.

courgette en wortel
Yes een courgette is klaar. Dus even een recept verzonnen voor iets met courgette en met worteltjes. Echt het blijft zo handig een eigen tuintje.

prei uit eigen tuin
Hoe vind je dat, de prei is ook gelukt in mijn minimoestuintje!

Food:
ciabatta pizza yoghurt high choc
Opeens had ik hier zin in, een ciabatta pizza. Heel simpel om te maken en lekker!

Het hele collegejaar stond het eigenlijk al vast, Britt en ik zouden nog eens een High Choc doen bij de Yoghurt Barn. Eindelijk is het gelukt! Hoewel het juli was, was de chocolademelk heel passend bij het weer. Het was namelijk een grijze, regenachtige dinsdag.

tweede gang ladies bbq derde gang ladies bbq
Twee gerechten die gemaakt zijn tijdens de Ladies BBQ tijdens het Range Rover Evoque en Big Green Egg event: gevulde varkenshaas en entrecote.

yoghurt barn look a like
Na die high choc wilde ik de crazy cookies yoghurt van de Yoghurt Barn ook zelf maken en die poging is gelukt! Lekker!

Ikea zweedse balletjes Mojito Alcoholvrije
We moesten ook nog eens bij de Ikea zijn en wat doe je dan als je er na werktijd naar toegaat? Juist daar eten en dan eet je natuurlijk Zweedse balletjes. Nieuw, in Amersfoort in ieder geval, is dat je de jam er zelf bij moet doen. Mooi want daar houd ik niet zo van.

Ook lekker met het warme weer (30+): een alcoholvrije mojito. Britt maakte het met 7-Up, een muntsiroop, verse munt, agave-siroop, rietsuiker en ijsklontjes.

draakje ijstaart
Hoe lief is dit draakje van marsepein? Die durf je toch bijna niet op te eten… De ijstaart waar dit draakje op stond was zo op, dit draakje heeft het nog een nacht overleeft daarna hebben een aantal collega’s hem toch maar soldaat gemaakt.

Mitsuba nootjes Tony Chocolonely melk coffee crunch
Lekker, Japanse nootjes en rijstsnacks proberen van Mitsuba. Ik kreeg de smaken geisha mix, sushi mix en yoshino mix. Ik ben benieuwd, de wasabi mix die ik in de goodiebag van de Huishoudbeurs kreeg was al lekker, dus dit belooft wat.

Eindelijk ik heb ook de limited edition 2014 van Tony Chocolonely: de melk coffee brunch. Ik kreeg de reep van mijn broer. Echt lief hè!

(48 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Verleden
  • 2017-12-12 No articles on this date.