Morgen ben ik weer thuis door Simone van der Vlugt

Morgen ben ik weer thuis door Simone van der VughtDit boek heb ik eigenlijk al weer een hele tijd geleden terug gelezen. Reden dat ik het lees is dat het over een Britt ging, zo heet ook mijn stiefdochter. Uiteraard heb ik al meer boeken van Simone van der Vlugt gelezen en vind het altijd wel spannende boeken. Zo ook morgen ben ik weer thuis.

Over het boek: Morgen ben ik weer thuis

Morgen ben ik weer thuis is het tweede deel uit de serie rondom rechercheur Lois Elzinga. Lois Elzinga wordt op de zaak gezet van de vermissing van Britt. De 11-jarige Britt is na haar balletles niet meer thuisgekomen en al snel blijkt dat dat het geen normale vermissing is. Een spoor over een vage man in de struiken, bandensporen op de fietsroute van Britt en een uitgebrande bus bij Eindhoven lijkt te wijzen op een ontvoering naar het buitenland. In het buitenland heeft Lois geen bevoegdheden meer als rechercheur. Kortom de zaak moet snel opgelost worden.

Wat vind ik van het boek?

Net als andere boeken van Simone van der Vlugt leest ook ‘morgen ben ik weer thuis’ als een trein. Alleen vraag ik me af of het echt zo zou gaan, autoritten door een wanhopige, criminele vader naar het buitenland, afrekeningen en noem maar op. Vast. Overigens is het eerste deel van de serie rondom Lois Elzinga genomineerd geweest voor de NS Publieksprijs 2013, maar heeft het niet gewonnen. Spannend boek, maar meer ook niet.

Titel: Morgen ben ik weer thuis
Auteur: Simone van der Vlught
Uitgever: Anthos
Verschijningsjaar: 2013
ISBN: 9789041424143
Genre: Literaire thriller
Winkelprijs: 19,95
Klik op de cover van het boek om het te bestellen bij Bol.com!

(15 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Verleden
  • 2017-12-18 No articles on this date.