Universele Shirts van Tees


Eigenlijk was ik op zoek naar een shirt wat ik bij de Only in Denemarken had gekocht en wat ik een superfijn shirt vond. Alleen bleek in Veenendaal de Only opeens een Sneakerworld te zijn geworden. Ik kom dus kennelijk te weinig in het centrum. Maar bij de Whoop-Whoop Conceptstore vond ik toch een leuk shirt, die van Tees, het eerste universele t-shirt voor zowel dames en heren. In ieder geval ben ik blij dat ik dit merk heb ontdekt.

Over de universele shirts van Tees

Trends tussen dames- en herenkleding komen steeds dichter bij elkaar en al die androgyne modellen die je ziet. Tijd dus voor een t-shirt wat zowel mannen als vrouwen past: kortom Tees. De pasvorm van Tees is gebaseerd op de anti-fit trend en heeft een dus een originele twist. Dus draaiende zijnaden, schuine stofrichting en een ruimvallende schouderpartij. De shirts van Tees komen in “raw nature” kleuren. Dit betekent dat de stoffen meerdere malen speciaal zijn behandeld tijdens het productieproces. Hierdoor heb je een natuurlijke kleuren en voelen de stoffen zacht aan en waardoor je Tees natuurlijk om je lichaam vallen.

Van Nederlandse bodem

Tees is ontwikkeld door Josine Castelijn, freelance designer, buyer en fashion stylist. Ze heeft verschillende opleidingen gevolgd in de commercie en de mode. Tees is een merk van Nederlandse bodem.

Waar te koop?

Sowieso kan je Tees kopen online op hun eigen pagina, maar ook in verschillende winkeltjes zoals dus Whoop Whoop in Veenendaal. Een Tees zonder mouwen kost 25,95 met mouwtjes 29,95 en dan heb je dus echt Nederlands design!

(8 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Verleden
  • 2017-12-18 No articles on this date.