Rok en Rol 2 door Karolien Verbanck

Rok en Rol 2 door Karolien Verbanck Dit boek heb ik inmiddels al weer een paar weken. Tijdens onze supermarktronde in Turnhout zag ik dit boek liggen, deel 1 had ik natuurlijk al dus ik kon deel 2 echt niet laten liggen. Ik wil weer fröbelen!

Over het boek: Rok en Rol 2

In Rok en Rol 2 gaat Karolien weer aan de slag en maakt nog meer vindingrijke cadeautjes, bedenkt bijzondere naaiprojecten en verzint verrassend nieuwe technieken. Zo maak je van een saai herenoverhemd een supertof bloesje en leer je ook nog eens hoe je een spijkerbroek moet inkorten (wel handig voor mij met die korte benen van me).
Inkijkje rok en rol 2

In het boek

Het boek heeft drie duidelijke onderdelen: fashion, deco en cadeautjes. Tussen deze onderdelen door krijg je met enige regelmaat enkele recepten zoals bijvoorbeeld voor boter in drie smaken en avocadofrietjes. Alle doeprojecten zijn in duidelijke stappen uitgelegd en worden voorzien van handige tips voor tijdens het maken. Uiteraard staat er een foto van hoe het moet worden bij alle projecten. Leuk zijn de playlist met muziektips voor tijdens het fröbelen.

inkijkje deel twee rok en rol 2

Wat vind ik van het boek?

Oh zo leuk! Had ik soms maar een teletijdmachine waarmee ik gewoon geen reistijd meer had en dus meer tijd kan besteden aan fröbelen. Het kan zo rustgevend zijn (ook stresserend als het weer eens niet lukt, want ja alles lijkt zo makkelijk). In ieder geval de projecten die ook in het tweede deel van Rok en Rol staan zijn goed te maken. Gewoon de stappen rustig volgen en dan lukt het wel.

Voorproefje

Wil je een voorproefje? Dat kan. Klik op deze link en je kan een paar pagina’s van Rok en Rol 2 bekijken!

Titel: Rok en Rol 2
Auteur: Karolien Verbanck
Uitgever: Lannoo
Verschijningsjaar: 2014
ISBN: 9789401418362
Winkelprijs: 24,99
Klik op de cover van het boek om het te bestellen bij Bol.com!

(14 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Verleden
  • 2017-10-22 No articles on this date.