De Thee Tag

Book and Tea
Op de site van MissD kwam ik de Engelse Tea Tag tegen, die wilde ik wel invullen maar dan wel in het Nederlands. Even aan het vertalen geslagen en voilà hier is de thee-tag. Voor mij als echte theedrinker een hele leuke tag!

Wat drink je liever, warme thee of ijsthee?
Het liefst drink ik warme thee, lekker variëren met verschillende thee.

Sterk of slap?
Ik drink mijn thee precies goed. Te sterk vind ik niet lekker, je krijgt dan een beetje een bittere smaak. Te slap dan proef je weer niets van de thee. Dus op de gok krijg ik mijn thee vaak precies goed.

Losse thee of theezakjes
Theezakjes moet ik bekennen omdat dat makkelijker is. Staat gewoon zo voor het pakken. Losse thee heb ik ook voldoende maar dat staat weer in een kastjes en moet je weer in een thee-ei doen (waar weer allerlei theegruis uitglipt.

Koop je thee (bij een café of bij een Kiosk op het station) of heb je een voorraad thuis?
Ik heb gewoon een voorraad thee in huis en neem ook regelmatig thee van huis mee naar mijn werk. Dan heb ik tenminste meer keus dan de beperkte smaken op het werk. Op vakantie moet ik ook altijd naar een supermarkt en daar sla ik het theevak natuurlijk niet over.

Smaakjesthee of gewone thee?
Smaakjesthee!

Arizona Iced Tea Green Tea with Ginseng & HoneyWat is je favoriete ijsthee?
Met stip op 1, de Arizona Iced Tea Green Tea with Ginseng & Honey. Vroeger vond ik de Delmonte ijsthee lekker, maar die is jammer genoeg al weer heel lang geleden uit de supermarkt verdwenen. Zelfs op Google is er niets meer over te vinden, maar het bestond echt.

Twinings Tarte TatinWanneer drink je je thee?
Voornamelijk ’s ochtends. Op mijn werk drink ik ’s ochtends bijna een thermoskan thee weg. ’s Avonds ongeveer een uur na het eten neem ik mijn laatste kop thee.

Heb je nog iets in je thee?
Oh nee, er hoeft echt geen suiker in mijn thee, dan proef je gewoon echt de smaakjes niet meer.

Heb je altijd al thee gedronken?
Nee, ik heb het moeten leren drinken.

Welke thee zou jij aanbevelen?
Niet overal te vinden maar de Twinings Tarte Tatin thee staat met stip op 1, daarna een thee die helaas ook nergens meer te vinden is de Teekanne chocolade-frambozen thee. Wel makkelijker verkrijgbaar en ook erg lekker de Dilmah Rose and French Vanilla thee.

Ook meedoen? Hieronder staan alle vragen op een rij!

1. Wat drink je liever, warme thee of ijsthee?
2. Sterk of slap?
3. Losse thee of theezakjes
4. Koop je thee ergens of heb je een voorraad thuis?
5. Smaakjesthee of gewone thee?
6. Wat is je favoriete ijsthee?
7. Wanneer drink je je thee?
8. Heb je nog iets in je thee?
9. Heb je altijd al thee gedronken?
10. Welke thee zou jij aanbevelen?

Illustratie van We heart it.

(46 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Verleden
  • 2017-12-12 No articles on this date.