De Blinde Vlek door Julie Hastrup

De Blinde Vlek door Julie HastrupIn Denemarken had ik weer eens heerlijk de tijd om uitgebreid te lezen. Om in sfeer te blijven had ik de nieuwste Deense thriller sensatie, Julie Hastrup op mijn e-reader gezet. Van deze boeken mag van mij best wel een nieuwe Deense tv-serie gemaakt worden. Heerlijk spannend en een mooi verhaal.

Over het boek: De Blinde Vlek

Hoofdpersoon in het boek is rechercheur Rebekka Holm. Zij werkt bij de recherche in Kopenhagen aan een zaak van een serieverkrachter. Maar dan wordt een bekende vrouw, Kristina, vermoord. Samen met haar partner Reza moet zij aan deze zaak werken. Na eindeloze verhoren is er nog geen enkel verband te vinden. Een lastige zaak dus. Ondertussen is een alcoholistische ex-journalist ook met de zaak aan de gang en vind een verband tussen de moord op Kristina en de verkrachtingen. Tijdens het onderzoek stuit Rebekka ook op eerwraak op vrouwen die hun toevlucht zochten in een blijf-van-mijn-lijf huis. Rebekka werkt dus zo’n beetje aan drie zaken die allemaal verwant met elkaar zijn.

Wat vind ik van het boek?

Weer een heerlijke thriller! Echt een aanrader om de boeken van Julie Hastrup te gaan lezen wanneer je van literaire thrillers houdt. De Blinde Vlek blijkt al het tweede boek van haar te zijn, kortom ik moet haar eerste boek, een doorn in het oog, ook snel gaan lezen. Het verhaal is zo goed omdat je in het verhaal alle richtingen op gaat, dan verdenk je die en dan toch weer die en uiteindelijk is het toch … Kortom wanneer komen er verfilmingen!

Titel:De Blinde Vlek
Auteur: Julie Hastrup
Uitgever: Cargo
Verschijningsjaar: 2014
ISBN: 9789023484974
Genre: Literaire Thriller
Winkelprijs: 19,90
Klik op de cover van het boek om het te bestellen bij Bol.com!

(12 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Verleden
  • 2017-10-22 No articles on this date.