hamster hup
Het is weer zover, een dagje ploggen. Vandaag ging ik naar een boekbloggersevent van uitgeverij Meulenhoff Boekerij. Mijn eerste event voor LilleDame! Spannend dus, wie zijn de boekbloggers? Bloggen deze mensen anders dan foodbloggers? Er raast van alles dus door mijn hoofd! In ieder geval werd ik vandaag wakker dat Nederland de eerste wedstrijd van het WK won van Spanje notabene, maar liefst 4 doelpunten verschil (het werd 1-5).

boodschappen gedaan
Het blogevent begon pas in de middag dus eerst nog op het gemak boodschappen gedaan.

flair viva
De Flair en Viva gekocht, even doorbladeren en morgenochtend op mijn gemak lezen. Het wordt morgen een “Slow Sunday”

veenendaal de klomp
Wachten op de trein. Zou het dan toch gaan regenen? Nee dat niet. Wat wel tegenzat was de trein, tussen Utrecht en Amsterdam stonden we bijna een half uur stil omdat een vrouw van het spoor afgepraat moest worden door onze conducteur. Dat is gelukt en hulpinstanties hebben haar op Amsterdam Amstel weer opgevangen.

amsterdam herengracht
In Amsterdam was het druk en zonnig! Hier op de Herengracht komt net een rondvaartboot onder de brug door.

in de rij (foto hjwdewit)
Deze foto is niet van mij maar van blogger Hendrik Jan de Wit. Ik was precies op tijd, de deuren gingen ook echt om 13:45 open. Ergens op deze foto sta ik dus zelf.

vanuit het kantoor Maaike le Noble
En ook deze foto is niet van mij, tijdens het event heb ik bijna geen foto’s gemaakt overigens, paste niet bij het event. Deze foto maakte uitgeefster Maaike Le Noble vanuit haar kantoor terwijl de bloggers binnenstroomden op het terras.

m&M's in de tuin
Buiten stonden verschillende soorten waters klaar en M&M’s, yummie! Wat me opviel was dat er toch wel wat mannelijke boekbloggers waren, bij foodblogevents zie ik ze bijna nooit. Hier waren overigens de dames ook in een overduidelijke meerderheid.

leesclubje in de tuin Maaike le Noble
Ook deze foto is van Maaike le Noble. In de tuin werd in kleine groepjes het boek Tijgers in de Nacht van Fiona McFarlane besproken. Zoveel meningen en idee├źn wat de schrijfster bedoeld heeft in het verhaal. Volgens mij moet ik het boek nog een keer lezen om de nuances die anderen hebben opgemerkt ook op te merken.

napraatje met schrijvers
Na het bespreken van Tijgers in de Nacht kreeg mijn groep de workshop recensieschrijven van Marieke Groen. Heel veel wat ik al doe op LilleDame en Brutsellog Culistyle doe ik dus kennelijk al volgens de regeltjes. Wat ik wel een goede tip vond is het boek uit te beelden in vier plaatjes, gewoon voor jezelf. Dat maakt de hoofdlijn voor jezelf al gelijk duidelijk. Na de workshop konden we in de tuin naborrelen met schrijvers van Meulenhoff Boekerij onder het genot van een biertje of fris en nootjes. Na afloop mocht elke blogger drie boeken kiezen, moeilijk hoor.

hier verstoppen ze dus de gele borden
Ah eindelijk ontdekt waar de NS de gele borden heeft verstopt. Gewoon op perron 11B/12B op Utrecht Centraal.

en nog even een paar minuten wachten
Op Utrecht Centraal nog even wachten op de trein naar Rhenen.

mooie lelie op veenendaal west
Nu stap ik zo vaak uit op Veenendaal West maar deze lelie was me nog nooit opgevallen (er staan er meer hoor). Logisch want meestal stap ik achteraan uit, nu zat ik helemaal voorin.

uien snijden
Wat gaan we eten? Het werd pizza uiteindelijk. Daarvoor hadden we niet alles in huis. Terwijl Michel de rest haalde sneed en bakte ik de uien alvast. Ondertussen was Britt ook weer klaar met haar stage.

pizza beleggen
Nog even de pizza beleggen en snel in de oven.

Magnum almond
Het toetje van vandaag: een Magnum Almond. Zo lekker!

boeken uit de goodiebag
Dan even goed kijken wat er in de “Bookiebag” zat. Ik heb voor deze drie boeken gekozen: Ze is zoek van Emma Healey, De Reiziger van Diana Gabaldon en Opstand van Michelle Visser. Alle drie de schrijfsters kende ik niet en nu blijkt dat De Reiziger van Diana Gabaldon het eerste deel is uit acht boeken van deze serie. Deel 8 komt in twee delen uit dit najaar. Ik heb dus deze zomer genoeg te lezen.

Uitzoeken voor t lezen
Even terug naar vroeger toen je je Sinterklaascadeautjes aankruiste in de speelgoedcatalogi. Nu kruiste ik de boeken aan die mij wel interessant leken in de catalogi van Meulenhoff Boekerij.

0
(Visited 21 times, 1 visits today)

2 gedachten over “Meulenhoff Boekerij Blogevent”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *