Ploggen 23 Mei 2014: Naar Huis

We moeten alweer naar huis. Het was zo’n heerlijke vakantie, al was ik dan een beetje ziekjes. Gewoon doorgaan en genieten.
hm donder en bliksem’s Nachts was er al onweer en nu we weg gingen donderde en bliksemde het nog behoorlijk.

ontbijtmandDoor de regen werd de ontbijtmand weer bezorgt door Peter.

de koffers zijn weer gepaktKoffer weer gepakt, alles gecheckt of er niet iets is blijven liggen en op naar Nederland.

hier hebben we vier nachten doorgebrachtIn dit gebouw hebben we vier nachten geslapen. Het was een heerlijke plek, heel stil en genoeg ruimte. Aanrader dus!

het regent echtHet regent echt hoor!

nog even de Føtex inToch even de Føtex in, pulled chicken en pulled beef halen. Kunnen we in Nederland ook nog wat Deens eten.

het klaart weer opNog in Denemarken begon het weer beter te worden, al werd het in Duitsland weer bar en boos.

de overslag in HamburgEindelijk zijn we die Elbtunnel door, maar dan nog file vanwege wegwerkzaamheden bij Hamburg. Ach zo wel een foto kunnen maken van de overslag in Hamburg vanuit de auto.

oude raststatte OstetalHier is het echt back to the eighties, of misschien nog eerder. Een ouderwetse raststatte met nog iemand die kwam vragen of de auto nog wel in orde was en of hij nog wat kon doen.

schnitzel met champignonsLunch met schnitzels. Dit was ook zo grappig. Bestellen, niet kunnen pinnen en daarna kwamen de kokkinnen zelf de zaal in om het eten te brengen. Dan werd er geroepen wat het was en moest je je hand opsteken. Het bonnetje werd uiteraard wel gecontroleerd.

daar is ie weer mijn mafjeHa mijn eigen mac weer, al hadden we wel internet hoor in de B&B, alleen een Huwawei 3G router werkt niet zo best, maar daar werden we door de eigenaar al voor gewaarschuwd.

pizzaLekker makkelijk een pizza die we onderweg in een Duitse supermarkt hadden gescoord.

moestuin heeft het overleefd.Nog even de moestuin checken. Ziet er best uit, het heeft deze week gelukkig wat geregend en het is zo te horen niet zo warm geworden als voorspeld. Nu snel weer wat nieuws gaan zaaien, kan nog best toch?

Theetjes en magazine uit Denemarken MoodWat kleine dingetjes die ik wilde meenemen uit Denemarken. Verschillende theetjes, witte thee in verschillende smaken, dropthee (maar dan net anders dan de zoethoutthee) en perenthee en de Mood, de Deense variant van de Allerhande, van Føtex. Benieuwd? Hier kan je online bladeren.

Thee uit Kolding mokThee uit mijn mega Kolding-mok. Uitrusten van de lange reis en nog genietend van de vakantie. Zeker dat we nog wel een keer naar Denemarken gaan!

(10 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *