iPad app: Margriet More

iPad app: Margriet MoreTijdschriften gaan steeds meer digitaal, zo lees je via de tijdschrift app al magazines zoals Flair en Libelle al digitaal en heeft Flow een mini magazine app gemaakt met allerlei effecten. Nu heeft ook Margriet een app gemaakt, een toevoeging op hun specials Margriet More.

iPad app: Margriet MoreVan de laatste special In en Om de Tuin vind je allerlei extra’s op de iPad. De digitale Margriet More is dus een toevoeging op het bestaande, papieren magazine. Er staan nog leuke shopping ideeën bij, leer je papieren bloemen maken en zie je hoe je vogels in je tuin krijgt. Kortom het is een extra toevoeging op je papieren magazine of is misschien net dat duwtje om het papieren magazine te kopen. In ieder geval werkt de iPad app intuïtief.

iPad app: Margriet MoreDe Margriet More app is gratis te downloaden via de iTunes store.

(14 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Verleden
  • 2017-12-18 No articles on this date.