Maarten’s Moestuin

Maarten's MoestuinIk ben maar net begonnen met mijn mini moestuin in kratten op mijn balkon en vind het echt heel leuk. Ik wil meer informatie. Natuurlijk kan ik het aan mijn vader vragen, hij had vroeger echt een hele grote moestuin en heeft nu potten en plantenbakken waarin hij groenten kweekt. Wat leuk is is dat er vanaf 7 april een moestuinprogramma op tv komt, namelijk Maarten’s Moestuin met Maarten ’t Hart.

plaatje

Maarten’s Moestuin

In Maarten’s Moestuin neemt schrijver en gedragsbioloog Maarten ’t Hart je mee in zijn moestuin. De basis voor het programma is zijn boek De Groene Overmacht. Hij laat in dit programma zien hoe je gewassen het beste plant en hoe het geoogst kan worden. Naast dit geeft hij ook budgettips, geeft hij handige trucs en laat hij zien hoe je je eigen geteelde gewassen snel en makkelijk bereid. Tussen het tuinieren door leest Maarten ’t Hart voor uit eigen repertoire en snijdt hij allerlei levensvragen aan.

Wanneer op tv?

Maarten’s Moestuin is vanaf 7 april om 19:20 te zien bij de VPRO op Nederland 2. Het programma heeft 10 afleveringen.

(22 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Eén gedachte over “Maarten’s Moestuin

  • zaterdag, 12 april 2014 om 20:48
    Permalink

    Ik vond het een leuk programma, lekker een beetje leuteren over de moestuin zonder echt inhoudelijk te zijn. Ik had vooraf niet de verwachting dat maarten stap voor stap ging uitleggen hoe hij rode kool zaait en opkweekt.

Reacties zijn gesloten.

Verleden
  • 2017-12-12 No articles on this date.