Niki Kleding & Kado’s in Doorn

Vroeger kwam ik heel vaak langs dit winkeltje wanneer ik van huis naar school liep, maar toen was het nog een sigarenwinkeltje. Het sigarenwinkeltje is al jaren niet meer. Al weer een paar jaar zit er een echt Anja winkeltje: Niki Kleding & Kado’s. Ik kwam er steeds wel langs wanneer ik op weg was van de bakker richting mijn vader, alleen op dat tijdstip was het winkeltje steeds dicht en op de terugweg naar huis kwam ik er niet meer langs. Tijd dus om gewoon langs te gaan! Eindelijk.

etalage Niki Kleding & Kado's in Doorn

Geslaagd!

Uiteraard ben ik geslaagd, ik had zelfs mazzel want een aantal dingen waren nog met 70% te koop. Zo heb ik twee sjaals, 1 van Pom Amsterdam en 1 van het Belgische merk Francis & Pi gescoord en een mooie jas van het merk waarvan je alleen al van de naam vrolijk van wordt: Friday on My Mind.

etalage Niki Kleding & Kado's in Doorn

Meer over Niki Kleding & Kado’s

Naast alle leuke kleding van onder andere Blutgeschwister heeft Niki ook accessoires van onder andere La Mazelle en Bonnie Boon en allerlei kado en hebbedingetjes (ook servies) van bijvoorbeeld Kitch Kitchen en Rice DK. Ook voor je kinderen zijn er allerlei leuke cadeautjes en kleding te koop. In de zomer is er zelfs een terras met koffie en thee. Ik zou dan echt bij dit winkeltje zo’n vakantiegevoel hebben!

In ieder geval

Kom ik nog wel een keer bij Niki Kleding & Kado’s, zoals ik al zei is het echt zo’n Anja winkeltje. Allerlei hebbedingen in veel kleur, leuke kleding die net even anders is dan de rest en dan in de zomer een terras waar je even wat kan drinken! Goede combinatie. Op de site zag ik de slogan staan: De vroleukste (nee, niet verkeerd gespeld) winkel van Doorn, en daar ben ik het helemaal mee eens. Ben je dus eens in Doorn, ga dan ook even langs dit winkeltje om even lekker te neuzen. Elke keer kan anders zijn en ontdek je weer iets nieuws.

Niki Kleding & Kado’s
Kampweg 52
3941 HJ Doorn
Tel: 0343-421189

Foto’s: Facebookpagina Niki Kleding & Kado’s

(444 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Verleden
  • 2017-12-12 No articles on this date.