Maakbaar door Caroline Verbrugghe

Maakbaar door Caroline VerbruggheFröbelen, dat vind ik zo leuk. Ik heb dan ook wel van alles in huis en heb ook wel ideeën genoeg, alleen de uitvoering komt er helemaal niet van. Eigenlijk moet ik gewoon de boel de boel eens laten en gewoon doen waar ik zin in heb en niet weer voor de tv-hangen, blijven bloggen of weer magazines zitten lezen. Tijd voor actie zou ik zeggen en met al die hobbyprojecten in het boek Maakbaar van Caroline Verbrugghe (en vrienden) moet dat wel lukken. Er staat namelijk zo veel leuks in, ik moest dit boek gewoon echt meenemen! Kijk maar mee …

inkijkje maakbaar

Over het boek: Maakbaar

Maakbaar is eigenlijk een verzameling van de leukste ideeën die je kan vinden op het Belgische blog Maakblog. Om al dat leuks uit Maakbaar te maken heb je geen naaimachine of boor nodig, maar wel een breekmes, lijm, een snijmat, ijzerdraad, een houtzaag, een tang, scharen, een hamer, een potlood, tape, spelden, een metaallat, permanente stiften en een fototoestel. De meeste dingen kan je dus best al wel in huis hebben toch?

inkijkje maakbaar

Meer over Maakbaar

Het boek is ingedeeld in 10 stijltrends, gemaakt met moodboards en uit die moodboards zijn in het totaal zo’n 70 ideeën voor accessoires, interieur en geschenken. Het boek is ingedeeld in de moods: happy, geel, geometrie, transparant, galactiet anarchic, glitter, fleurs de russie, draad, wellness en lederliefde. De projecten worden in stappen beschreven en zijn ook voorzien van foto’s van de verschillende stappen. Zo zie je tenminste of je nog goed bezig bent. Bij veel van de projecten staan nog handige tips om het fröbelen nog makkelijker te maken.

inkijkje maakbaar

Wat vind ik van het boek?

Ik ben blij dat ik het boek heb meegenomen, oké de projecten zijn misschien ook wel terug te vinden op het blog, maar dan moet ik de laptop naast het fröbelen zetten en dan wordt ik toch wel weer afgeleid door binnenkomende e-mail en wat dan al niet meer. Zo’n make-up doosje die je hier op één van de foto’s ziet, briljant toch? Of dat leuke regenjasje van transparant tafelzeil… En dat is zijn niet de enige projecten die leuk zijn…


Blader door het boek Maakbaar

Titel: Maakbaar
Auteur: Caroline Verbrugghe
Uitgever: Lannoo
Verschijningsjaar: 2013
ISBN: 9789401410700
Winkelprijs: 24,99
Klik op de cover van het boek om het te bestellen bij Bol.com!

(27 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Eén gedachte over “Maakbaar door Caroline Verbrugghe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Verleden
  • 2017-10-23 No articles on this date.